Hírek

Osasuna-Malaga

Osasuna-Malaga Mindkét csapat betalál! 1x!

A pamplonaiaknak nincs más választásuk, menniük kell előre. Bennük van a gól, elől is, hátul is. Gólváltással kalkulálunk…
A La Ligában immár a 20. fordulót rendezik. A házigazda a sereghajtó a pontvadászatban, a szezonban immár a harmadik trénerét fogyasztó Osasuna mindössze 9 egységet gyűjtött, Petar Vasiljevic alakulata otthon, az Estadio El Sadar-ban mintha meg lenne átkozva: még nem tudott meccset nyerni, mérlege 0-3-7, 10 gólra 22-őt kaptak az északiak. Az új trénerrel a formájuk nem volt rossz, három remit hoztak össze (persze, az ő helyzetükben egy pontokkal nem sokra mennek), ám vasárnap még ennyi sem jött össze: hiába vezettek Rieráék a Sevilla ellen kétszer is, a vége zakó lett (3-4). A szer szakember nincsen könnyű helyzetben, ugyanis egy bekkje eltiltását tölti majd, rajta kívül sérülés miatt nem lesz bevethető egy kapus, két hátvéd és egy védekező középpályás.
A Malaga sem lehet büszke idei teljesítményére. A déliek is már váltottak edzőt, karácsony után Junde Ramos dobta be a törülközőt, Marcelo Romero vette át a gárda irányítását, de eddig elmaradnak az eredmények. Legutóbb november végén győztek a kékek, az utolsó négy bajnokijukat elveszítették. Vendégként hagyományosan gyengék, 0-4-6-os statisztikájukhoz 10-20-as gólkülönbség társul. Legutóbb a bernabeuban tisztességgel helyt álltak Recióék, ám ha Ronaldo jobb napot fog ki, úgy aligha úszták volna meg 1-2-es vereséggel. A keretben sok lesz a hiányzó, válogatott elfoglaltság és sérülés miatt négy bekk, két középpályás és két támadó – köztük a házi gólkirály Sandro Ramírez is kimarad. Demichelis érkezett a téli szünetben, legutóbb csereként pályára is lépett, ma akár a kezdőben is helyet kaphat.
Az ősszel 1-1-re végeztek a felek, és ma is jó sanszot látunk a gólváltásra. Emellett valamiért az az érzésünk, hogy a hazaiak nem maradnak pont nélkül…

FC Oss-Venlo +2,5!

Lehet, hogy már unalmas, de mi bírjuk az FC Oss meccseit. Garantáltan jönnek a gólok, ma is ezt várjuk a listavezető ellen!
A hazaiak 26 egységgel a 14. helyen állnak a holland másodosztályban, a második legjobb támadósorral rendelkeznek, viszont a legrosszabb védelem az övék. Francois Gesthuizen alakulata elképesztő mérkőzéseket játszik, az over/under mutatója 18/3. Otthon 5-1-4 (29-24) a mérlege, a formája pedig totálisan hullámzó: győzelemre vereség jött, de a találatok egyik alkalommal sem maradhattak el. A keretben egy kapus huzamosabb ideje sérült, elől viszont remek formát mutat az immár 24 gólos Boere.
A vendégek visszajutnának néhány év után az élvonalba, és eddig jól is menetelnek céljuk elérése érdekében. Maurice Steijn brigádja 47 pontos, előnye 7 egység, és idegenben is meggyőzősen teljesít a sárga-fekete sereg: 7-1-2-es sorukhoz 18-6-os gólkülönbség párosul. A formájuk nagyszerű, 11 bajnoki óta veretlenek, az utolsó négy fellépésükön győztek. A keretben egy bekk sérült, de ő nem alapember.
A vendégek az esélyesebbek, de az Oss azért okozhat kellemetlen perceket a listavezetőnek. Éppen ezért a mindkét csapat szerez gólt és a +2.5-ös opciót favorizáljuk!

Olvasói sztorik