Hírek

Palermo-Inter

Palermo-Inter 2-es és !1,5!

A szicíliaiak sem tudják megállítani az Intert…
Palermóban – szokás szerint – áll a bál, a mindenható tulajdonost most már nemcsak a szurkolók, hanem a város polgármestere is “bekóstolta”. Az edzőkeringő egyelőre nem folytatódott, de ez nem Corini mesteren múlt. Zamparini már menesztette volna a trénert, ám nem talált helyére mást. Közben a szigetlakók egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek, 10 pontjuk van mindössze, az Empolival szemben immár 8 egység a lemaradásuk. A Barberában pocsékul tolják a rózsaszínűek, egy iksz mellett nyolcszor kikaptak, gólkülönbségük 4-18. A keretet nem erősítették meg, pontosabban egy svéd támadó érkezett, de jelen helyzetben úgy hat-nyolc kezdőjátékost kellene vásárolnia a klubnak ahhoz, hogy maradjon remény a bennmaradásra. A forma tragikus, vasárnap a Sassuolo mért Baloghékra nagy verést (4-1). A keretbe visszatérhet Chochev eltiltásából, így egy hiányzó lesz, a védő Rajkovics.
Az Inter a gyenge rajt után Stefano Pioli vezetésével immár a 6. helyre jött fel a tabellán. A kék-feketék 36 egységnél járnak, idegenben viszont még van mit kozmetikázni a statisztikájukon (4-1-5). A formájuk parádés, november eleje óta egy bajnokit buktak el, sorozatban öt győzelemnél járnak most. A hétvégén a Chievo ellen fordítottak Icardiék (3-1), majd a kupában a ráadásban ejtették ki a Bolognát (3-2) – erősen felforgatott összetételben szerepeltek Palacioék. A gárdában friss sérült nincsen, Brozovics letöltötte eltiltását.
Egyértelműen az Inter sikerét várjuk az ütközettől, és elnézve a hazaiak védelmét, a +1.5-ös opció is simán benne van a pakliban. Tippünk így: 2-es és +1,5!

Monaco-Lorient 1-es és +2.5!

A listavezető nem ismer kegyelmet, gólos meccsen végez a kiesőjelölttel!
Nehéz szavakat találni a Monaco idei támadójátékára. A hercegségbeliek 20 fordulót követően 40 egységgel vezetik a tabellát, 60 gólt rúgtak már, erre 21-gyel válaszoltak az ellenfelek. A II. Lajos stadionban 8-1-1-es mérleget produkáltak (34-10), a december közepi, Lyon elleni hazai fiaskó óta továbbjutottak mindkét kupában, és megnyertek két bajnokit. Az elmúlt hétvégén Marseille-ben győztek simán, 4-1-re Falcao-ék. A BL-ben is érintett lesz még tavasszal a társulat, úgyhogy elégedett lehet a klubvezetés a csapat idei teljesítményével. A keret ezúttal sem lesz teljes, Leonardo Jardim szakvezető Adama Traoréra és Dirarra nem számíthat, mindkét futballista az Afrika Kupán szerepel.
A Lorient a gyenge kezdés után edzőt váltott, érkezett a Videotonnal tavalyelőtt megbukó Casoni mester. A tréner kissé felrázta a brigádot, de ez egyelőre nem jelent biztonságot a narancssárgák számára. A Lorient továbbra is a vonal alatt tanyázik, 18 egység áll a neve mellett, idegenben pedig pocsék: 0-2-8-as mérlegéhez 11-24-es gólkülönbség társul. A formája összességében kiszámítható, hiszen a három legutóbbi hazaijukat megnyerték Warisék, vendégként viszont buktak. Minden csapatrészben lesz hiányzó.
A Monacót nagyon nehéz megállítani az idén, ma erre nem lesz képes a gyengécske Lorient. Hazai sikerrel és gólokkal kalkulálunk, legalább hárommal. Tippünk így: 1-es és +2.5!

Olvasói sztorik