Hírek

Real Sociedad-Barcelona

Real Sociedad-Barcelona Mindkét fél betalál: IGEN!

A tét az elődöntőbe jutás, a baszkok pedig nem adják majd könnyen a bőrüket. Gólváltással kalkulálunk az első mérkőzésen!
A Real Sociedad jól szerepel a La Ligában, a kék-fehérek az 5. helyen tanyáznak. Az Anoétában 5-2-2-es mérleggel rendelkeznek, csak a Real és a Sevilla tudott nála nyerni, de verte például az Atleticót, és pontot vett el a Barcától. Apropó, Barcelona: a katalánok tíz éve nem ünnepeltek sikert San Sebastianban… A gárda formája összességében nem rossz, bár a sevillaiaktól elszenvedett 4-0-ás hazai vereség lerontja az összképet. Hétfőn Malagán nyertek Juanmiék, előtte pedig a kupában meneteltek. Decemberben a Valladolidot, januárban a Villarrealt búcsúztatták a sorozattól. A keretben továbbra is vannak hiányzók, Agirretxe, Vela, Bergara, Martínez és Mikel González sérüléssel bajlódik.
Luis Enrique alakulata egyelőre csak a 3. helyen áll a La Ligában, a gránátvörös-kékek idegenben masszívak (6-2-1), bár a formájuk összességében kissé szeszélyes. Szombaton pazar játékkal végezték ki a Las Palmast, előtte viszont ikszeltek a Villarreal vendégeként, a kupában pedig megszenvedtek a Bilbaóval: kikaptak 2-1-re Messiék a Katedrálisban, otthon viszont győztek 3-1-re. A támadósorban újra helyet kaphat Neymar, aki a baszkok ellen végre újra eredményes volt hosszú idő után. Erős csapatot vezényel a pályára a szakvezetés, és ez a Barca mindenki ellen esélyes a gólszerzésre. Friss sérülés nem nehezíti a vezetőedző munkáját.
A Barca régen nyert az Anoétában, és ma sem lesz könnyű dolguk Suarezéknek. A házigazdák egy találatra mindenképpen jók lehetnek, tippünk így a gólváltás!

Olvasói sztorik