Hírek

Torino-Milan

Torino-Milan Mindkét csapat szerez gólt!

Kicsit már unhatják egymás a felek, de mi a tippből nem engedünk: megint megzörren mindkét háló!
Az első fordulóban a San Siróban 3-2-re nyertek a milánóiak, a minap az Olasz Kupában 2-1-re diadalmaskodtak Niangék. Mindkétszer jól futballozott Sinisa Mihajlovic alakulata, de eddig sikerélménnyel nem gazdagodtak a bikák. A társulat a 8. helyen áll 29 egységgel, az EL-szereplésre kicsi az esély, bár ez nem a hazai produktumán múlik: 6-2-1-es mérlegükhöz 21-10-es gólkülönbség társul. A formájuk nem az igazi, az idei első tétmeccsen 0-0-ra végeztek Ljajicék a MAPEI Stadioban a Sassuolóval, majd ugye jött az említett kupakudarc. A 4-3-3-as felállás jól működik összességében, a 19 fellépésen termelt 36 találat jól hangzik, a 27 kapott gól viszont a védelem sebezhetőségére vall. A keretben Molinaro sérült, Acquah a válogatottnál van, Castan bevetése kérdéses. Elől minden bizonnyal a Ljajic, Belotti, Falque trió kezd majd.
A Milan az 5. 36 ponttal, és egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a Rossoneri, mint a riválisai. A dobogó elérhető közelségben van Montella alakulata számára, ám ahhoz javítani kellene idegenbeli mutatóján. Baccáék 4-1-3-as sort hoztak össze, legutóbb kikaptak Rómában. Összességében viszont jó passzban vannak Susóék, decemberben megnyerték a Szuperkupát a Juventus ellen, az idén verték a Cagliarit, majd kiejtették mai ellenfelüket a kupából. A játék olykor döcögött, de az eredményességre nem lehet panasz. A keret nem lesz teljes, Mathias Fernandez és Montolivo sérült.
A Torino hazai pályán rendre nekimegy ellenfelének, és ezt várjuk a bikáktól ma is. A Milan viszont kihasználhatja a hazaiak nyíltabb játékát, és egy gólra mindenképpen jók lehetnek Bonaventuráék. A gólváltásban látunk leginkább fantáziát, így erre fogadunk!

Utrecht Tartalék-NAC Breda 2! +2.5!

A hazaiak jó eséllyel bennmaradnak a másodosztályban, a télen edzőt váltó vendégek visszatérnének az első ligába. Vendég sikert és gólokat váruk…
Az utrechti fiatalok jó eséllyel teljesítik a minimális elvárást, és nem zuhannak ki a ligából. Persze, ezt nagymértékben nem maguknak, hanem inkább az Achillesnek köszönhetik, amely 20 meccsen 5 pontig jutott – az Utrecht U 21 15-nél jár. És otthon nem is beszélytelenek a fiatalok, mérlegük 4-3-2, utolsó négy fellépésükön nem kaptak ki, sőt, a két legutóbbit meg is nyerték. Formájuk ugyanakkor hullámzó, mert vendégként nagyon nem megy a piros-fehér-kékeknek. A keretben friss sérült nincsen, egy védő viszont legutóbb begyűjtötte ötödik sárgáját, így ma eltiltását tölti.
A bredaiaknál mozgalmasan telt a téli szünet, a padra a belga Stijn Vreven érkezett. A karácsonyt a 9. pozícióban töltötte a társulat. 31 egység áll a neve mellett, a play offnak jó eséllyel részese lesz, az egyenes ágon való feljutásról viszont lemondhat. A sárga-feketék vendégként totálisan kiszámíthatatlanok, négy siker mellett ötször kikaptak, 17 gólra 22-őt kaptak. Az utolsó három túrájukon pont nélkül maradtak. Biztató jel lehet, hogy felkészülési mérkőzésen legyőzték a Kortrijkot (3-1). A támadójátékukkal nem volt különösebb gond, de a védelem azért képes volt a betlizésre. A keretben egy balszélső sérült, viszont ott lesz a pályán 11 találatot számoló Dessers.
Augusztus elején Bredában 4-1-re nyertek a hazaiak, és ma is a NAC sikerét várjuk. Emellett találatokkal is lehet kalkulálni, tippünk így 2-es és +2.5!

Olvasói sztorik