Hírek

Platanias-Panathinaikos

Platanias-Panathinaikos -2.5!

Mindkét fél aPlataniasz óvatos futball híve, ma sem rendeznek gólfesztivált a csapatok…
A Platanias klasszikus középcsapat, a 10. helyről várja a folytatást a hellén élvonalban, 12 fellépésen 14 egységig jutva. Otthon 2-2-1-es mutatója átlagosnak nevezhető, gólkülönbsége saját közönsége előtt 7-4, tehát nem feltétlenül szaggatják szét a hálót a gárdák a Perivolia Municipal Stadium-ban. Over/under statisztikája 4/8. A formája a leállás előtt biztató volt, nyert a bajnokságban és a kupában is. A keret nem lesz teljes, egy védekező középpályása eltiltását tölti, egy támadó pedig huzamosabb ideje sérült.
A nagy hagyományokkal rendelkező Pana jelenleg a 3. pozíciót foglalja el az élvonalban, az Olyt esélye sincs befogni, ugyanakkor jó eséllyel tagja lesz a play offnak. Jelenleg 22 pontos, idegenben 2-4-1-es sorral. A találatokkal ők is fukarkodnak, kimozdulásaik alkalmával a gólkülönbségük 6-5. Over/under mutatójuk 5/7. A gyengébb szereplés miatt december elején váltás történt a padon, ám egyelőre Marinos Ouzounidis mester sem tudott csodát tenni. A karácsonyi szünet előtt a gyengécske Larisza vendégeként remiztek a zöld-fehérek, ráadásul két alapemberüket is elveszítették: a csapatkapitány és egy bekk is eltiltott lesz, tehát alapemberek dőltek ki a gárdából. Ladesma, Leto, Marcus Berg – azért vannak ismert futballisták az athéniaknál, ugyanakkor ők azért nem feltétlenül klasszis focisták.
A csapatoktól nem várunk nyílt játékot, sokkal inkább óvatoskodást. Az az érzésünk, hogy három találatig ezúttal sem jutnak el a felek. Tippünk így: -2.5!