Hírek

Leeds-Rotherham

Leeds-Rotherham 1!

Az élvonalba vágyó házigazda ellen nem lesz esélye a kiesőjelöltnek!
A Leeds 24 meccsen 42 egységet gyűjtve a 4. pozíciót foglalja el a Championshipben. A fehérek célja a feljutás, és Garry Monk menedzser jól is teszi a dolgát. A társulat nagyszerű formában van, november vége óta csak egyszer kapott ki, három nyertes ütközet után az év utolsó bajnokiján remizett a Villa Parkban (1-1). Hazai környezetben különösen erősek Sackóék, mérlegük 7-2-3, ehhez 15-9-es gólkülönbség társul. A védelme stabil, a 4-2-3-1-es hadrend nem változik. A házi gólkirály legutóbb már csereként pályára lépett, ma Wood jó eséllyel ott lesz a kezdőben.
A Rotherham már készülhet a League I-ra, a piros-fehérek menthetetlennek tűnnek. A 24- helyen állnak 13 ponttal, idegenben gyászos, 0-1-11-es sorral. A védelme tragikus, már 52-szer kapitulált, és az edzőváltás sem hozott változást a brigád életében. 2016 utolsó mérkőzésén hazai pályán kapitulált kiesési rangadón a Burton ellen (1-2). A formája gyenge, és a keret sem lesz teljes: egy támadó és egy bekk sérüléssel bajlódik.
November végén a Rotherham stadionjában is nyerni tudott a Leeds – és ma is a fehérek sikerét várjuk. Meggyőződésünk, hogy mindhárom egység otthon marad. Tippünk így: 1-es!