Hírek

Burnley-Sunderland

Burnley-Sunderland X2!

A kiesési rangadón nem tartjuk esélytelennek a vendégeket…
A Burnley 20 egységgel a 14. pozícióban várja az esztendő utolsó mérkőzését. Az újonc elsősorban hazai környezetben erős, mérlege 6-1-3, idegenben viszont harmatos, egy iksz mellett hétszer is kikapott. A piros-kék-fehérek formája hullámzó, pontosabban kiszámítható, a maga módján, két hazai fellépését behúzta, idegenben azonban kétszer is megégett. A szakvezetés Hendrickre eltiltás, Marneyre sérülés miatt nem számíthat.
A Sunderland 14 pontjával a 18., kieső helyről várhatja a folytatást. David Moyes menedzser nincs könnyű helyzetben, ugyanis idegenben rettenetesen haloványan teljesítenek a fekete macskák. Mérlegük 1-1-7, csak a Bournemouth otthonában tudtak győzni, de annak is már lassan két hónapja. Az elmúlt hetekben hazai pályán tudtak azért meccseket hozni Defoe-ék, akik összességében gólínségben szenvednek: a kimozsulások alkalmával mindössze ötször voltak eredményesek Boríniék. A keret hiányos lesz, Cattermole, Radwell, Kirchoff, Pickford, Mc.Nair és Watmore sérült, Pineaar visszatérésére azonban van némi esély.
A kiesési rangadótól óriási csatát várunk, és az az érzésünk, hogy a vendégek nem maradnak pont nélkül. Tippünk így: X2!

Olvasói sztorik