Hírek

Elismerték Pintér Attila munkáját Mezőkövesden

Pénteken délelőtt évértékelő ünnepséget tartott Mezőkövesd önkormányzata a Városi Galériában. Az eseményen átadták az Év Embere kitüntető díjat is, amelyet a napokban a Puskás Akadémiához szerződő Pintér Attila érdemelt ki – írja a Mezőkövesd Zsóry hivatalos honlapja.

A szakember tavaly december végén érkezett Mezőkövesdre, s a tavaszi sikereknek köszönhetően a csapattal kiharcolta az élvonalban való indulás jogát. A rövid szünet után kezdődő OTP Bank Ligában pedig szintén remekül helytállt a borsodi gárda, hiszen a téli szünetben az ötödik helyről várja folytatást, hét ponttal lemaradva a dobogós trió mögött, s hét ponttal megelőzve a kieső helyen álló csapatokat.

Pintér Attila köszönetet mondott az egyesület vezetésének, hogy megbíztak benne, visszahozták a magyar futballba és segítették a munkájában, s azt is, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy a napokban klubot váltson. Köszönte a csapat hozzáállását, a mezőkövesdiek vendégszeretetét és a szurkolók hazai és idegenbeli buzdítását. Megköszönte családja türelmét és azt is, hogy ők beszélték rá, fogadja el a mezőkövesdi megbízást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik