Hírek

Southampton-Tottenham

Southampton-Tottenham Mindkét csapat betalál!

Mindkét gárda jó formát mutat, szoros meccsen gólváltást várunk!
A szentek 17 mérkőzésen 24 egységet gyűjtve jelenleg a 8. helyen tanyáznak a Premier League-ben. A csíkosak hazai környezetben jól teljesítenek, a védelmük nagyon összeállt. 4-3-1-es sorukhoz 8-5-ös gólkülönbség társul. Claude Puel alakulata jó formának örvend, igaz, az elmúlt hetekben nem élcsapatokkal találkoznak Redmondék. Verték a Middlesborought és a Bournemouthot, közben pedig ponttal tértek haza a Stoke-től. A keret nem lesz teljes, Pied, Targett és Austin is sérüléssel bajlódik – különösen utóbbi kiesése érzékeny veszteség, ugyanis a center hat találatával a házi gólkirály.
A Tottenham két sikerrel hangolódott a mai ütközetre: a White Hart Lane-en győzték le a Swansea-t és a Bunrleyt. Pochettino menedzser társulata így most 33 ponttal az 5. pozíciót foglalja el a tabellán. Vendégként nem anyira meggyőzőek Kane-ék, mutatójuk mindössze 2-4-2. Jó hír a drukkerek számára, hogy Lamela, Rose és Alderweireld is tréningezett, utóbbi két futballista minden bizonnyal ott lehet a mai összecsapáson.
Szoros, kiélezett találkozót várunk, és döntetlen közeli eredményt. Emellett a gólváltásban is van fantázia, mi erre az opcióra fogadunk!

Olvasói sztorik