Hírek

Besiktas – Gaziantepspor

Besiktas – Gaziantepspor (0-1) 1!

A bajnoki címre hajt a házigazda, amely egy vereség után hazai közönség előtt kívánja kiengesztelni közönségét.
A török élvonal 16. fordulójában randevúzik egymással a két alakulat. A Besiktas a címvédő, egyelőre azonban csak a második helyen áll a bajnokságban: az Istambul Basakhesir mögött három egység lemaradással a 2. A fekete sasoknak 32 pontja van, a Vodafone Aránában 5-2-0-ás mérleggel rendelkezik, amely mellé 17-7-es gólkülönbség társul. Senol Günes vezetőedző együttese a bajnokságban jól szerepelt, egészen a legutóbbi játéknapig, amikor is kikaptak a Kasimpasa vendégeként (2-1). Aztán kedden a kupában is pályára léptek a fehér-feketék, ikszeltek, de a továbbjutás így is összejön majd jó eséllyel Tosunéknak. A keret ma nem lesz teljes, Talisca, Kavlak és Erkin sérült, Adriano eltiltását tölti.
A Gaziantepspor a Szuperliga legrosszabb formában lévő alakulata, a brigád sorozatban hatszor kapitulált az élvonalban. Jelenleg a 16. pozíciót foglalja el 11 egységgel. Vendégként gyenge, statisztikai mutatója mindössze 0-2-5, gólkülönbsége 5-13. A támadósor rendre betalál, viszont a hátsó alakzat mindig képes eggyel több gólt összehozni. Sovány vigasz, hogy a kupában nyertek a minap. A keret nem lesz teljes, Süme, az egyik legmegbízhatóbb belső védő, a csapatkapitány ugyanis eltiltását tölti.
A Besiktasnak muszáj lesz nyernie, ha tartani akarja a lépest elsőszámú kihívójával. A piros-feketék rossz passzban vannak, ma legalább kettővel megint kikapnak. Tippünk így: hendis H!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik