Hírek

Juventus-Milan

Juventus-Milan 1-es és +1.5!

A Dohában rendezendő olasz szuperkupa döntőben a zebrák gólos meccsen győzhetik le a piros-feketéket!
A Juve nagyszerű formában utazott Katarban: Alegri mester legénysége az utolsó négy tétmeccsét megnyerte, továbbjutott a BL-ben és a Serie A-ban is magabiztosan vezet. A csíkosak ezúttal a 4-3-1-2-es felállásban szerepelnek majd, Bonucci és Dani ALves sérülés miatt nem utazhatott el a többiekkel.
A Milan késve érkezett meg Katarba, így a piros-feketéknek kevesebb idejük volt az akklimatizációra. Vincenzo Montella alakulata szeszélyesen szerepel a bajnokságban, a fiatal alakulat 33 egységgel az 5. a pontvadászatban, de csak kettővel vannak lemaradva Lapaduláék a 2. Roma mögött. Jó sorozatot futottak Kuckáék, ám előbb kikaptak a farkasoktól, majd a San Siróban nem bírtak az Atalantával. A védelem nem feltétlenól stabil, az élcsapatok közül Palettáék kapták a legtöbb gólt, 17 fellépésen 20-at. A keretben Montolivo, Calabria és Matias Fernandez sérült. A 4-3-3-as felállásban ezúttal a támadósort a Suso-Bacca-Bonaventura trió alkothatja.
Az elmúlt években rendre a Juve jött ki jobban kettejük párharcából, ám októberben Milánóban a piros-feketék diadalmaskodtak. Ma, Dohában a Juvét érezzük esélyesebbnek, és elnézve a milánóiak védelmét, könnyen jöhet a +1.5-ös opció is…

Olvasói sztorik