Hírek

Hoffenheim-Werder Bremen

Hoffenheim-Werder Bremen +2.5!

A házigazda a szezon meglepetéscsapata, az alsóházi brémaiak látogatásától gólokat várunk.
A házigazda 27 pontjával a 3. helyről várja az őszi szezon zárómeccsét. A kékek – egyedüliként a mezőnyben – megőrizték veretlenségüket, statisztikájuk 6-9-0. hazai pályán pedig 4-4-0, 15-8-as gólkülönbséggel. A formájuk viszonylag kiszámítható, a legutóbbi hat Bundesliga-mérkőzésük közül ötször remiztek. Találatok rendre jönnek a meccseiken, over/under mutatójuk 9/6. A keret ezúttal nem lesz teljes, Rudy, egy fontos védekező középpályás eltiltását tölti majd. Elől a Wagner-Uth páros kezd, mindkét támadó remek formában futballozik hetek óta.
A Werder a kiesés ellen küzd ezúttal is, az északiak jelenleg 15 egységgel a 14. helyet foglalják el. A gárda a rossz rajt után meghúzta az edzőváltást, október elejétől immár Alexander Nouri irányítja a szakmai munkát a zöld-fehéreknél. Idegenben 1-2-4 Gnabryék mérlege, gólkülönbségük a túrákon 8-20 – csak a berlini kiruccanást úszták meg kapott találat nélkül Sanéék. Over/under statisztikájuk 13/2. A formájuk biztató, az utolsó négy Bundesliga-mérkőzésükön nem kaptak ki, ebben a periódusban nyolv pontot termeltek. A keret nem lesz teljes, az együttes motorja és csapatkapitánya, Fritz megsérült a Köln elleni bajnokin (1-1), rajta kívül Hajrovic és Cardiola marad ki.
A brémaiak elkapták a fonalat, a Hoffenheim szintén jó formát mutat. A mai ütközet a támadójátékról szól majd, így egyértelműen a találatokban látunk fantáziát. Tippünk így: +2.5!

Lyon-Angers 1-es és +1.5!

A lyoniak vasárnap rangadót nyertek, a gyengécske Angers ellen ismét sikert könyvelhetnek el!
A Lyon 31 pontjával a 4. helyen áll a pontvadászatban. Lemaradásuk tekintélyes a listavezető nizzaiak mögött (12), ám a dobogó simán realitás lehet. Főleg abban az esetben, ha a fehére úgy futballoznak, mint tették azt vasárnap este Monacóban! Valbuenáék 3-1-re győztek a rangadón! A gárda október közepétől jobban teljesít, mint azt megelőzően, ugyanakkor még most is képes betlizni a társulat – két hete a Metz vendégeként maradtak pont nélkül Fekirék. Otthon is szeszélyesek, mérlegük 5-0-3. A BL-ben elvérzett a csapat, Bruno Génésio alakulata így az EL-ben bizonyíthat. A mai meccsen két bekk nem lesz bevethető sérülés miatt.
Az Angers az előző kiírásban sokáig a dobogón tanyázott, végül lecsúszott a nemzetközi kupaporondról, de összességében remek benyomást tett a francia futballszerető közvéleményre a fekete-fehér alakulat. Az idén már közel sem megy olyan jól Stéphane Moulin legénységének, 19 egységükkel a 15. helyről várják az év utolsó bajnokiját. Idegenben 2.1.6.os mutatót produkáltak Ndoyéék, akik pocsék passzban várják a mai túrát. Hat bajnokin 0-2-4-es sort hoztak össze, ráadásul kiesési rangadókat is elbuktak Diédhiou-ék (Nancy, Nantes). A támadójáték döcög, viszont a védelem rendre összehoz két találatot az ellenfeleknek. A keretben egy kezdő bekket sérülés miatt kellett lecserélni a hétvégén, ő nem utazhat el Lyonba, rajta kívül egy cserekapus és egy jobbszélső hagyja ki a találkozót.
A Lyon megnyeri a találkozót, az Angers pedig megkapja szokásos góljait. Tippünk így: 1-es és +1.5, bátrabbak akár hendivel is húzhatják a hazai sikert!

Olvasói sztorik