Hírek

West Ham United-Burnley

West Ham United-Burnley 1!

A kalapácsosoknak illene elmozdulniuk a veszélyes zónából, erre ma minden esélyük megvan az idegenben gyengécske újonc ellen…
Slaven Bilic számára egyre kényelmetlenebb a kispad. A horvát szakember csapata ugyanis 15 fordulót követően 13 ponttal csak a 17. pozíciót foglalja el. A piros-fehér-kékek hazai sora gyenge, 2-2-3, és a formájuk sem jó. Ugyan legutóbb az Anfielden remiztek, de előtte sok vereséget szedtek össze Payeték. Legutóbb október második felében győztek. A keretben lényegesen több van, még ha sok is a hiányzó jelenleg. Három bekk, két középpályás és két csatár sem bevethető. A 4-5-1-es felállás ma vélhetően inkább hasonlít majd 4-3-3-ra, Antonio mellett Payet és Ayew inkább a támadások vezetésében kap feladatot. A védelmet kell rendbe hoznia a horvát szakembernek, ugyanis a kalapácsosok már 31 gólt kaptak – csak a Hull kapott náluk többet…
A Burnley 17 egységével a 13. helyen állomásozik, az újonc otthon hatékony, vendégként gyenge, 0-1-5, gólkülönbsége 1-15. Rossz passzban voltak Vokes-ék, ám három sitt után a hétvégén verték a Bournemouth együttesét (3-2). A 4-1-4-1-es felállás marad minden bizonnyal, ám azért a stabil védekezése helyezi majd a hangsúlyt Sean Dyche menedzser. A gárda szinte teljes kerettel veheti fel a harcot a WHU ellen.
A West Ham erősebb csapat a Bunrley-nél, és az elmúlt években rendre a kalapácsosok sikerét hozta kettejük párharca. Ma is erre gondolunk. Lanziniék otthon tartják a pontokat, tippünk így: 1-es!

Tottenham-Hull City 1-es és +2.5!

A vesztes rangadó után vigasztalódhatnak a sarkantyúsok!
A londoni együttes 27 ponttal az 5. a Premier League-ben, lemaradása a listavezető Chelsea mögött immár 10 egység. Pochettino mester alakulata otthonában erős, 5-2-0 a mérlege, a formája viszont hullámzó. A bajnokságban kikaptak az Old Traffordon, a BL-nek búcsút intettek, ugyanakkor az EL-ben folytathatják még Alliék. A keretben Janssen és Lamela sérült, a többiek bevetésre készen állnak.
A tigrisek a 19., kieső helyről várják sorsuk jobbra fordulását. A Hull idegenben gyenge , mérlege 1-1-5, ehhez 5-17-es gólkülönbség társul. A gyengébb rajt után jött az edzőváltás, érkezett Mike Phelan, akivel továbbra sem megy a társulatnak. Egy sikert könyvelhettek el mindössze az új szakvezetővel, még a szenteket verték november elején (2-1). A legutóbbi három túrájukat nullra bukták el, a hétvégén a Crístal palace-szal ikszeltek otthon (3-3). A keretben két bekk és három támadó sérült – érzékeny veszteség ez a narancssárgáknak.
A Hotspur otthon kimondottan erős, a Hull gyámoltalan látogató, ráadásul hiányzói is lesznek szép számmal. Ma nyer a vendéglátó, és lesz legalább három találat a kilencven perc során. Tippünk így: 1-es és +2.5!

Olvasói sztorik