Hírek

Holland gólok

Fortuna Sittard-FC Eindhoven +2,5!

A védelmek egyik oldalon sem stabilak, így könnyen gólpárbajba torkollhat a ma esti sittardi találkozó.
A Fortuna nagyon gyenge formában várja a ma esti találkozót. A sárga-zöldek sorozatban ötször kaptak ki a bajnokságban, legutóbb a Helmond otthonában becsülettel tartották magukat, de a házigazda a végjátékban begyötört egy gólt. Hazai pályán egyébiránt nem olyan rossz Ben van Dael alakulatának mérlege, 5-1-2-es sorukhoz 16-10-es gólkülönbség társul. Over/under statisztikájuk 11/4. Pontjainak száma 14, ezzel a 16. helyet a tabellán (három egységet levont tőle a szövetség). A keretben két szélős sérült, ők nem lesznek bevethetők. Eltiltottja nincs a gárdának.
Amennyire siralmas passzban van a házigazda, annyira megy az FC Eindhovennek. Ricardo Moniz társulata zsinórban négy győzelmet számlál, így a gyengébb rajtot követően a fehér-kékek feljöttek a tabella 10. helyére. 25 pontosak, helyzetük reményteljes, hiszen a dobogós alakulat is csak három egységgel gyűjtött nála többet. Vendégségben eddig vagy nyert, vagy kikapott a csapat (3-0-4), gólkülönbsége 12-20, azaz a védelemmel azért voltak bajok. Mostanában rendezettebb a hátsó alakzat is, másfél hete a Den Bosch vendégeként például lehúzták kapott gól nélkül a meccset. Over/under mutatójuk 10/5. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült immár huzamosabb ideje.
A két együttes ütközetei rendre sok gólt hoztak az elmúlt esztendőkben. Ma sem várunk meglepetést ebben a tekintetben, a három találat garantálható. Tippünk így: +2.5!

Olvasói sztorik