Hírek

Nagy verést kapott a magyar válogatott

Újoncokkal felálló U17-es válogatottunk 4-0-ás vereséget szenvedett a szlovákoktól Telkiben, felkészülési mérkőzésen.

A Szélesi Zoltán vezette U17-es együttes az őszi Eb-selejtező tornán kivívta a továbbjutást, így készülhet a tavaszi elitkörre. A szakmai stáb az idei utolsó összetartáson azokat a játékosokat is szerette volna kipróbálni, akik nem voltak részesei a sikeres Eb-selejtezőnek, de klubjaikban jó teljesítményt nyújtottak – olvasható az mlsz.hu-n.

– Nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amit az eredmény mutat, nekünk is voltak lehetőségeink, de támadásban nem voltunk kellően hatékonyak. Olyan játékosok kaptak lehetőséget, akikkel korábban még nem dolgoztam együtt, néhányan közülük az egész heti munkájukkal megmutatták, hogy érdemes számolni velük, de a második meccsen voltak gyengébb teljesítmények is a pályán – értékelt a mérkőzés után Szélesi Zoltán.

A keddi első mérkőzésen sikerült legyőzni a szlovákokat, de a csütörtöki második meccsen a vendégek visszavágtak a 2-1-es vereségért.

Magyarország-Szlovákia 0-4 (0-3)

Magyarország: Oroszi István – Major Gergő, Opavszky Balázs, Bokros Szilárd, Mezei Szabolcs (Majnovics Martin, 51.) – Sipos Zoltán, Kovács Krisztián – Szabó Richárd (Csonka András, 51.), Kovácsréti Márk (Bíró Bence, 41.), Pócsik Botond (Lefler Benjámin, 41.) – Tóth Zoltán (Szendrei Norbert, 51.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik