Hírek

Gólos péntek!

Den Bosch-FC Eindhoven +2.5!

A holland kettőben alap a sok gól – ma sem várunk mást a Stadion de Vliert-ben!
Wiljan Vloet vezetőedző együttese meglehetősen kétarcú: még otthonában szép számmal szedegeti a pontokat, addig idegenben ijedt nyusziként viselkednek a játékosok. A gárda 17 egységével mindössze a 14. pozíciót foglalja el, hazai közegben viszont a 4-1-1-es mérleg erősnek mondható. A gólkülönbsége 10-8, csak egyszer fordult elő vele, hogy nem talált be saját létesítményében. A formája biztató, a bajnoki szünet előtt két mérkőzést nyertek meg a kék-fehérek. Az over/under statisztikája 9/4. A védelemmel vannak gondok, 13 ütközetben 26-szor betlizett már a hátsó alakzat. A keret nem teljes, a házi gólkirály hetek óta sérült, de eltiltás ezúttal nem nehezíti a szakvezetés dolgát.
Az FC Eindhoven 19 pontjával a 12. helyen állomásozik, Ricardo Moniz brigádja idegenben eddig felettébb szeszélyesen teljesítve. Kétszer nyertek, négyszer pedig kikaptak Alemaoék, a túrákon összehozott gólkülönbségük pedig 10-20. Azért ez sem semmi… Az eindhoveniek jó passzban voltak a válogatott szünet előtt, a Cambuurt és az Utrecht tartalékot is elverték, igaz, hazai pályán. Eddig hatszor mozdultak ki Liederék, és mindannyiszor jött a +2.5-ös opció, összességében pedig 9/4 az over/under statisztikájuk. A keretben egy bekk sérült, az alapemberek viszont bevetésre készen állnak.
A legutolsó két mérkőzésük itt, a Stadion de Vliert-ben kilenc találatot hozott: a Den Bosch a februári bajnokit, az FC Eindhoven pedig a szeptemberi kupameccset nyerte meg, előbbi 3-1-re, utóbbi 3-2-re végződött. Ma is a gólokban látunk fantáziát, a +2.5-ös választás nagyon jól hangzik. Mi erre fogadunk!

Bayer Leverkusen-Red Bull Leipzig +2.5! Mindkét csapat betalál: IGEN!

Két, remek formában lévő együttes összecsapásával kezdődik a Bundesliga 11. játéknapja – gólokkal kalkulálunk…
A gyógyszergyári alakulat 10 fordulót követően a 8. helyen áll a bajnokságban, a piros-feketék neve mellett 16 egység szerepel. Roger Schmidt alakulata a válogatott szünet előtt pazar passzban volt, nyert a BL-ben Londonban (Tottenham 0-1), és két Bundesliga-meccsét is behúzta, előbb a Wolfsburgnál győztek Mehmediék, majd otthon mattolták a Darmstadtot. A gólok általában jönnek Kiessling ütközetein, az over/under statisztikájuk 8/2. A hazai kupának már búcsút intettek Dragovicék, ám azért még így kétfrontos küzdelmet vív a társaság: a jövő héten egy moszkvai túra vár a Bayerre. A Leverkusen nem tud teljes kerettel készülni az összecsapásra, ugyanis Pohjanpalo, Bellarabi és Kampl is sérült.
A Lipcse az idei kiírás eddigi meglepetéscsapata, a Red Bull 10 mérkőzésen 24 pontot gyűjtve, veretlenül áll a második helyen. Ralph Hasenhüttl vezetőedző nagyszerű csapatot rakott össze, húsz gólt rúgtak és csak hetet kaptak az eddigi bajnoki találkozókon. Idegenben 3-2-0-ás sort produkáltak, a leállás előtt pedig ötös győzelmi sorozatot toltak! A gárda nemcsak eredményes, hanem az esetek többségében látványos játékkal rukkol elő – ebben nagymértékben közrejátszik, hogy remekül sikerült a nyári átigazolás, az új futballisták valódi minőséget képviselnek. Forsbergék eddig valamennyi túrájukon betaláltak… A 4-4-2-es felállást alkalmazza az osztrák szakember, aki ma nem számíthat két bekkjére, Klostermannra és Bernardóra.
Mindkét társaság jó passzban volt az elmúlt hetekben, és szerintünk ma is remek meccset vív majd egymással a két együttes. A gólváltás és a +2.5-ös opció tűnik szimpatikusnak, mi erre a két tippre megyünk rá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik