Hírek

Irány Dél-Amerika!

Ecuador-Venezuela 1-es és +2.5!

A házigazda lényegesen erősebb kerettel rendelkezik, otthonában nem hibázik!
A dél-amerikai selejtezőcsoportban 11 fordulót követően Ecuador a 4. helyen áll 17 egységgel. Otthonában erős, mérlege 3-1-1, csak a braziloktól szenvedtek vereséget a sárga-kékek. A formájuk viszont nem az igazi: a küzdelemsorozatot pazarul kezdték Gustavo Quinteros szövetségi kapitány fiai, négy győzelmet arattak zsinórban, 2016-ban viszont a lejátszott hét selejtezője közük csak egyet nyertek meg Paredesék: Chilét iskolázták le otthon október elején. Azóta viszont ikszeltek Velenciáék Bolíviában, majd a minap Uruguay-ban 2-1-ra maradtak alul. A keretben vannak igazán minőségi futballisták, elsősorban a támadósorban. Egy középső bekk, egy védekező, illetve egy támadó középpályás sérült, velük nem számolhat a szövetségi kapitány.
Noel Sanvicente alakulata megszerezte első sikerét a sorozatban a múlt héten: a bordók 5-0-ra végezték ki nagy riválisukat, az utolsó hely elkerülésért folytatott küzdelemben ugyancsak érintett Bolívia nemzeti tizenegyét. A gárda ötletesen, jól futballozott, Josef Martínezék már 10 perc alatt eldöntötték a három pont sorsát. Oteróék azonban így is mindössze 5 egységnél járnak, idegenben pedig kimondottan gyámoltalanul teljesítenek: 0-1-4-es sorukhoz 5-14-es gólkülönbség társul. A gárdában nem lehet ott Rondon, a WBA légiósa, aki az válogatott összetartáson sérült meg.
Tavaly novemberben fordított felállásban is nyerni tudott Ecuador, és jöttek is a gólok: a vége 1-3 lett. Ma is Caicedóék sikerét várjuk, no és találatokat, legalább hármat!

Olvasói sztorik