Hírek

Hazai ás gólok

Lens-Ajaccio 1!

A házigazda az élvonalba vágyik, a gyengécske korzikai alakulat ellen behúzhatják a három pontot…
A sárga-pirosak a 6. helyen áll a gall második vonalban, 21 egységnél járnak, hazai környezetben, a Stade Bollaert-Delelis-ben 2-3-1-es mérleggel rendelkeznek. Alain Casanova mester legénysége hullámzó teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben, ám legutóbb a listavezető Brestnél nyerni tudtak (1-2). A társulatban nem lehet ott egy kezdő védő, aki legutóbb piros lapot kapott, valamint egy középpályás, aki hosszú hetek óta sérüléssel küzd.
Az korzikai brigád gyengén tolja az idén. A piros-fehérek idegenben különösen gyengén muzsikálnak, 15 pontjukból csak kettőt hoztak a túrákról (0-2-4, 2-8). A formájuk gyenge, kétszer kaptak ki egymás után, a múlt héten a kiesőjelölt Laval is kifosztotta (1-3). A keret nagyon hiányos lesz, négy eltiltott lesz az alapcsapatból, két bekk és két középpályás. Így különösen nehéz dolga lesz Olivier Pantaloni vezetőedzőnek…
A Lens otthon nem rossz, az erősen tartalékos korzikaiak ma nehéz dolguk lesz… Tippünk így: 1-es!

Ternana-Benevento +1.5!

A házigazda a 17. helyen áll a Serie B-ben, 12 mérkőzésen 12 egységet gyűjtve. Otthonukban, a Stadio Libero Liberatiban erősebbek a piros-zöldek, 2-3-1-es mérleget produkáltak eddig. A formájuk hullámzó, sokat remiznek, az elmúlt két hétben azonban előbb kikaptak az Avellinónál, majd gólgazdag találkozón fektették két vállra a Novarát (4-3). A meccseik közül nyolcszor jött a +1.5-ös opció. A Benevento újonc a ligában, a boszorkányok 18 ponttal a 7. helyen tanyáznak – egy egységet levont tőlük a szövetség. A piros-sárgák vendégként azért nem annyira meggyőzőek (1-2-3), viszont a gólkülönbségük figyelemre méltó a túrákon (9-8), Csak egyszer nem lőttek gólt idegenben. A formájuk hullámzó, a Trapanitól elszenvedett vereség után verték a Speziát. Csak úgy, mint mai ellenfelük, ők is nyolcszor játszottak +1.5-ös ütközetet. Ma is erre látunk jó esélyt. Tippünk így +1.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik