Hírek

Torino-Cagliari

Torino-Cagliari 1-es és +2.5!

A középcsapatok csatájától hazai sikert és gólokat várunk…
Két 16 pontos alakulat találkozik egymással ma este a torinói Stadio Olimpicóban. A bikák Szinisa Mihajloviccsal a kispadon egészen látványos futballt adnak elő hétről hétre. A 4-3-3-as hadrendhez alkalmas a keret, amelyet szerencsére elkerültek a durva sérüléshullámok is az elmúlt hónapokban. Hazai környezetben még veretlenek a bordók (3-2-0), a formájuk viszont kissé szeszélyes. Három találkozó óta nem tudnak nyerni Belottiék, a Lazioval és az Udinesével ikszeltek, az Intertől kikaptak. Viszont minden meccsük általában eseménydús, hazai gólkülönbségük 12/5, over/under statisztikájuk pedig 9/2. A keretben Molinaro és Avelar, azaz két bekk sérült, de ők már hosszabb ideje nem bevethetőek.
A szárdok újoncok a Serie A-ban, ehhez képest eddig egészen elfogadhatóan szerepelnek. Ötven százalékos mérleget produkálva, 16 egységgel a 9. helyről várhatják a folytatást Massimo Rastelli fiai (5-1-5). A védelem nem az igazi, már 24-szer kapituláltak, de elől Boriellóék nem teljesítenek rosszul: 19 találatot jegyeznek a piros-kékek. Over/under mutatójuk 11/0! A formájuk szeszélyes: két, kiadós vereség után hétfőn otthon bedarálták a Palermót (2-1). Idegenben azért szerényebb Padoinék teljesítmény: az Intert meglepetésre legyőzték, viszont négyszer kikaptak. Csak a Juvénak nem találtak be vendégként. A keretben Ionita, Murru és Joao Pedro sérült, a rutinos Dessena felépült, hétfőn nyomban duplázott a szicíliaiak ellen.
Mindkét alakulat gólerős, mind elől, mind pedig hátul. Ma is gólokkal kalkulálunk, na és összességében hazai diadallal. Tippünk így: 1-es és +2.5!

Las Palmas-Eibar Mindkét csapat betalál: IGEN! +2.5! 1-es és +2.5!

Egyik alakulat sem a zárt védekezéséről híres: örömfocit várhatunk ma is tőlük!
A kanárik 13 egységgel a 10. helyről várhatták a 11. játéknapot. A gárda otthon még nem szenvedett vereséget, két siker mellett háromszor remizett a szigeten. Quique Setién alakulata nincsen nagy formában, szeptember 17-e óta nem tudott meccset nyerni, ebben a periódusban kétszer kapott ki, négyszer megosztozott a pontokon. Legutóbb a Celta ellen otthon, nem is akármilyen körülmények között! A vígóiak már 0-3-ra mentek, amikor Boatengék elkezdtek futballozni (3-3). A ghánai-német irányító remek passzban van, régi önmagát idézi. A keretben El Zhar és Hernan sérült, azaz egy támadó és egy középpályás marad ki. Az együttes a 4-2-3-1-es felállást alkalmazza, bevállalja a nyílt játékot, gólkülönbsége 20-18, over/under mutatója pedig 8/2.
Az Eibar 15 pontjával a 8. pozíciót foglalja el a La Liga tabelláját. Mendillibar mester brigádja idegenben 1-2-2-es mérleget tud felmutatni, bravúros pontot hozott például a Bernabeuból is (Real 1-1). Ricóék formája kissé szeszélyes, az Osasunától elszenvedett hazai vereség után pontot hoztak Barcelonából (Espanyol 3-3), majd otthon fektették két vállra a jó erőkből álló Villarrealt (2-1). A mai ütközetre szinte teljes kerettel készülhetnek Pedro Leonék, mindössze egy támadó neve szerepel a sérültlistán. A gólokkal a bordó-kékek sem lacafacáznak: over/under mérlegük 6/4 – eddig minden túrájukon betaláltak Ivan Ramisék…
Ma is elsősorban gólokban gondolkodunk, ám a bátrabb tippvadászoknak a hazaiak esélyeire is felhívjuk a figyelmet.

Olvasói sztorik