Hírek

Törökországig menekülhet az MU mellőzött holland sztárja

A Fener kölcsönben szerezheti meg januárban a 22 éves támadót.

Egybehangzó szigetországi sajtóhírek szerint télen biztosan távozhat Manchesterből Memphis Depay, a holland szélső az új szezonban csupán egy mérkőzésen volt kezdő csapatában, minden sorozatot figyelembe véve csupán 126 percet töltött a pályán. Honfitársa, a Fenerbahcét irányító Dick Advocaat lecsapna a 22 éves játékosra.

A Guardianbeszámolója szerint a holland támadó úgy érzi, karrierje megbicsaklott az Old Traffordon, ezért télen mindenképpen távozni szeretne. A legfrissebb hírek szerint kölcsönben távozhat a török Fenerbahcéhoz.

Dick Advocaat jól ismeri kiszemeltjét, hiszen a PSV színeiben az ő irányítása alatt debütált a felnőtt csapatban.

– Memphisben óriási lehetőség van, még kiváló játékos válhat belőle. Nem lenne jó, ha elveszítenénk egy nagy tehetséget, igazi minőségi játékos, de jelenleg Manchesterben óriási a konkurencia – nyilatkozta a holland mester a két csapat csütörtöki El-mérkőzése után. Az ő korában az a legfontosabb, hogy minél több játéklehetőséget kapjon, lehetőleg kezdőként. Meglátásom szerint túl jó játékos Depay ahhoz, hogy a padon ücsörögjön.

A holland játékos 2015 nyarán igazolt Manchesterbe, ekkor még Louis van Gaal irányította a Vörös Ördögöket. A PSV házi gólkirályáért 25 millió fontot fizettek.

Olvasói sztorik