Hírek

Eldőlt, ki nyeri az Aranylabdát? Nem Ronaldo az!

Katalán sajtóhírek szerint kiszivárgott a győztes neve.

Katalán sajtóhírek szerint Lionel Messi beelőzi Cristiano Ronaldót az Aranylabda-szavazáson. A katalán Diario Gol cikke szerint januárban Lionel Messi pályafutása során hatodik alkalommal is megkapja majd az Aranylabdát, ezzel tovább írhatja erre vonatkozó rekordját.

A lap azt állítja, a sokak által az első helyre várt Cristiano Ronaldo ezúttal egy furcsa izmozás áldozata lesz. Közismert, hogy a FIFA nem hosszabbította meg a szerződését a France Football sportlappal és az idei évtől már saját díjat illetve díjakat alapított, Best FIFA Football Awards néven. A FIFA célja természetesen az, hogy minél hamarabb ez a díj számítson a legrangosabbnak és bírjon a legnagyobb presztízzsel, de az igazság az, hogy egyelőre még a France Football által alapított Aranylabda számít a világ első számú egyéni elismerésének – írja a hatharom.com.

Szóval a Diario Gol úgy tudja, hogy a FIFA által hamarosan megtartott díjátadón a Bajnokok Ligája-győztes, Európa-bajnok Cristiano Ronaldo nyeri meg a legjobb játékosnak járó díjat, ám januárban Lionel Messi beelőzi az FF szavazásán és hatodszor is övé lesz az aranygömb. Na persze, egy katalán lap nem feltétlenül jelent hiteles forrást ebben a kérdésben, mindenesetre CR7 számára nagy arculcsapást jelentene, ha az ilyen év után nem nyerne el a számára olyan fontos elismerést.

Olvasói sztorik