Hírek

Szárd siker!

Cagliari-Palermo 1-es +2,5!

Pocsék passzban lévő alakulatok találkoznak ma Szardínián. A formánál talán a védelmek rosszabbak – ebből góleső lesz…
A szárdok 13 egységgel a tabella hátsó felében tanyáznak. A Sant’Eliában 3-1-1-es mutatója nem nevezhető gyengének, 12-9-es hazai gólkülönbsége pedig önmagáért beszél: bátor, bevállalós futballt játszanak a szárdok. Massimo Rastelli vezetőedző alakulata viszont kisebb hullámvölgybe került, előbb a Fiorentina fosztotta meg Isláékat a hazai veretlenségüktől, majd a Lazio elleni idegenbeli fellépés is kudarcba fulladt (4-1). A védelem felettébb sebezhető, elől Boriellóék szépen termelik a gólokat, ám ez olykor nem elegendő… A szigetlakók eddig mindössze a Juvénak nem találtak be, a többi fellépésükön eredményesek voltak. A keret nem lesz ezúttal teljes, Murru, Ionita, Joao Pedro és Farias sérült, tehát minden csapatrészben lesz hiányzó.
Palermóban áll a bál, de ez már megszokott a szigeten. De Zerbi napjai meg vannak számlálva, lapértesülések szerint Edy Reja érkezik a helyére, és rutinos tréner már állítólag ott is lesz ma Cagliariban… Ilyen hangulatban nem lehet egyszerű felkészíteni az egyébként is rossz passzban lévő alakulatot. A rózsaszínek 1-3-6-os mérleggel kieső helyen várták a játéknapot, 7 rúgott góljukra 19-et kaptak… Idegenben jobban megy Diamantiéknak, 1-3-1 a mérlegük, viszont borzalmas formát mutatnak: utolsó három fellépésüket úgy bukták el, hogy kaptak 11 gólt… Elől azért rendre betalálnak Nestorovskiék, eddig minden túrájukon rúgtak gólt. Az egyébként is gyenge keretben lesznek bőséggel hiányzók, Gonzalez, Rajkovic, Giuliano, Bentivegna, Trajkovski és Balogh sérült, Sallai pedig eltiltását tölti.
A két rossz passzban lévő együttes találkozójától hazai sikert várunk, no és gólokat… Tippünk ennek megfelelően: 1-es és +2.5!

Olvasói sztorik