Hírek

Másodosztályú kalandok

Irány Hollandia és Franciaország!

Den Bosch-Utrecht Tartalék 1! +2,5!

A Den Bosch otthon nem rossz, az Utrecht Tartalék idegenben igen – ebből hazai siker lesz…
Wiljan Vloet legénysége 11 fordulót követően 11 egységével a 15. helyet foglalja el a holland második vonalban. A kék-fehérek a Stadion de Vliert-ben nem teljesítenek rosszul, mérlegük 3-1-1, csak a Volendam tudott nyerni náluk. A formájukra meglehetősen szeszélyes, az elmúlt három bajnokin mindhárom kimenetelt produkáltak. A keret nem lesz teljes, a Venlo ellen kiállítottak egy balbekket, illetve egy középpályás begyűjtötte 5. sárga lapját – ők nem lehetnek ma ott a mérkőzésen. Rajtuk kívül egy támadó küzd sérüléssel.
Az Utrecht második csapata újonc a ligában, egyelőre az alsóházban tanyázik, a 18. 9 ponttal. Vendégségben nem megy a piros-fehéreknek, két iksz mellett négyszer kikaptak, gólkülönbségük a túrákon 5-14. Robin Pronk alakulata kiszámíthatatlan passzban van, jó hír viszont, hogy egy eltiltott középpályásuk visszatérhet.
A Den Bosch otthon jól tolja, az utrechti fiatalok viszont megilletődött vendégek. ma hazai sikert várunk, no és természetesen gólokat, legalább hármat. Tipp: 1! +2.5!

Reims-Le Havre x2!

A francia másodosztályban a Reims az 5. 20 egységgel, hazai pályán még nem hibázott – mind az öt ellenfele vesztesen hagyta el a pályát. A formája most nem az igazi, két idegenbeli meccsén csak egy pontot szerzett. Egy minőségi, gólerős védője eltiltott lesz a piros-fehéreknek. A La Havre az edzőváltás óta elkapta a fonalat, 22 ponttal a 3. helyen állnak a piros-kékek. Idegenben sem gyengék, 3-2-1-es mérlegük erről tanúskodik, ráadásul az utolsó két túrájukon nyertek Beséék. Az idén augusztusban kupameccsen már járt a Le Havre a Stade Auguste Delaune-ban, és akkor 5-2-re győzött. Duhamelék jó passzban vannak, ez egy pontot érhet a Reims vendégeként. Tippünk így: X2!

Olvasói sztorik