Hírek

Hazai esélyek

Egy bajnoki és egy BL-mecs került fel a mai tipplapunkra...

Birmingham-Rotherham 1!

A házigazdának a kötelező győzelem kategóriájába tartozik a mai találkozó – nem is hibáznak a kék-fehérek!
Az egykor szebb napokat megélt City jelenleg a Championshipben szerepel, viszont az idén nem megy rosszul a gárdának. A forduló előtt a 6. pozíciót foglalta el Gary Rowett alakulata. 12 fellépésen 20 egységet húztak be a kék-fehérek, otthonukban, a St. Andrew’s Stadium-ban 3-2-1 a mérlegük. A gárda nagyszerű sorozatot futott, amely szombaton Nottinghamben megszakadt (3-1). A keretben fontos hiányzó nincsen, a 4-2-3-1-es felállás marad.
A Rotherham a sereghajtó a ligában, a brigád mindössze 6 egységet húzott be eddig, azt is otthon. Vendégként illedelmes látogató, mérlege 0-0-6, gólkülönbsége 4-19. Alan Stubbs menedzser alakulata rettenetes formát mutat, szombaton Norwichban már az ötödik vereségét szenvedte el zsinórban. A keretben egy belső védő eltiltását tölti.
A Birmingham visszatér a helyes útra, és legyőzi a gyengécske vendégeket. Tippünk így: 1-es!

Real Madrid-Legia Varsó 1-es és +3,5! !4,5!

A királyiak kivégezhetik a lengyeleket…
A Real Madrid végre újra nyert, méghozzá nem is akárhogyan! Zidane legénysége Sevillában a Betis vendégeként hintett egy hatost szombaton este (1-6). Ezt megelőzőn négy tétmeccsét is ikszre adták Benzemáék, hármat a bajnokságban, egyet pedig a BL-ben. És ha már az elitligánál tartunk. Ronaldóék két mérkőzésen négy pontot szereztek, remiztek Dortmundban, előtte nagy nehezen verték a Sportingot. A szakmai stáb nincsen könnyű helyzetben, hiszen sok a hiányzó a fehéreknél: Modric, James Rodriguez, Lucas Silva, Casemiro, Fábio Coentrão és Sergio Ramos is sérüléssel bajlódik. A hétvégi bajnokin Kovacevic és Isco szerepelt a középpályán Kroos mellett, elől ugye adva van a BBC – hátul pedig Pepe mellett Varane kapott lehetőséget.
A Legia nincs könnyű helyzetben, a bajnok nagyon elrontotta a szezon kezdését. A bajnokságban jelenleg mindössze a 12. helyen tanyázik. Jött is az edzőváltás, ám egyelőre Jacek Magiera vezetőedző sem tudott nagy változást elérni a zöldeknél. A társulat a BL-ben is gyatrán szerepel, a Dortmundtól otthon egy hatost kaptak, majd Lisszabonban is rúgott gól nélkül kapituláltak (2-0). A továbbjutásra szemernyi esélye sincsen Nikolicséknak, akik ráadásul zárt kapuk mögött fogadhatják majd a madridiakat a 4. fordulóban. A keretben egy balszélső sérült, ő biztosan kihagyja a mai kilencven percet.
Bár több sérült is van a házigazdáknál, a Real a Betis ellen bebizonyította, hogy képes így is ötletesen, glratörően futballozni. Meggyőződésünk, hogy Ronaldóék sima győzelmet aratnak, és a találkozón lesz legalább 4 gól. Tippünk így: 1-es és +3.5!

Olvasói sztorik