Hírek

Hollandiából Spanyolországba

Gólokban látunk ma fantáziát...

Almere City-PSV Tartalék +2.5!

A listavezető vendégjátéka gólokat hozhat, mi erre fogadunk!
AZ Almere évet óta az alsóházban szerénykedett a holland másodosztályban. A rossz szereplést tavaly év végén unták meg a klub elöljárói, és váltottak a padon. Érkezett Jack de Gier, aki nagyon összekapta a piros-fehéreket. Az alakulat elmozdult az alsó régióból, és végül a play offig jutott. Az idei kiírásban rosszul kezdett a társulat, de aztán sikerült rendezni a sorokat. A legutóbbi három fellépésükön győztek Brakenék! A társulat erejét mi sem mutatja meg jobban, mint hogy az Oss vendégeként kétgólos hátrányból fordított (2-3). Otthon egyébként is erős a gárda, mérlege 3-0-1, csak az Ajax tarcsitól kapott ki, de nem mostanában. A csatársor elemében van, over/under statisztikája 7/2. A keretben egy védekező középpályás sérült, eltiltott nincs.
A PSV második csapata szárnyal a bajnokságban, 9 mérkőzésen 21 egységet zsebeltek be az eindhoveni fiatalok, és még őrzik veretlenségüket (6-3-0). Az együttes ugyan nem juthat fel az élvonalba, ettől függetlenül motivált Pascal Jansen remekül motiválja együttesét. Vendégként hajlamos a remire a gárda (1-3-0), két hete is megosztozott a pontokon a Waalwijk stadionjában. A keretben lesznek hiányzók, egy bekket és két szélsőt felrendeltek a nagycsapathoz, az egyik kapus pedig sérült.
Jó kis meccs várható ma a Mitsubishi Forklift Stadionban. Azt gondoljuk, hogy mindkét fél felvállalja majd a nyílt játékot, és így könnyen jöhetnek majd a gólok. Az előző szezonban a két találkozójukon 14 találat született. Ma hárommal mindenképpen kalkulálunk!

Las Palmas-Espanyol +2.5! 1! 1-es és +2.5!

A kanárik erősek otthon, ám az Espanyol sem bekkelni jár idegenbe. Gólokkal kalkulálunk!
A 8. fordulóval folytatódik a La Liga küzdelemsorozata. A 9. játéknap nyitómeccsét a Kanári-szigeteken rendezik, ahol is a második számú barcelonai alakulat hivatalos.
A tavaly ősszel kinevezett Quique Setién nagyszerű munkát végez a Las Palmasnál. A kiesőjelöltből középcsapatot hozott össze, és az idei pontvadászatban is jól mennek Michelék. A gárda 11 egységével a 7. pozícióból várja a folytatást, a Gran Canaria-ban két győzelem mellett egyszer ikszeltek – a Real ellen (2-2). Gólkülönbségük összességében 16-13, ez pedig arról árulkodik, hogy Boatengék felvállalják a nyílt játékot. A formájuk a bajnoki szünet előtt nem volt rossz, a királyiakkal otthon, Pamplonában az Osasunával játszottak 2-2-es döntetlent. Utóbbi pontszerzés értékét növeli, hogy kétgólos hátrányból álltak fel Garciáék. A keretben egy középpályás sérült.
Az Espanyol új edzővel, Quique Flores-szel vágott neki a szezonnak, és bizony a keretben is volt jócskán változás. A kék-fehéreknél még nem állt össze teljesen a csapat, ezt bizonyítja a hét fellépésen szerzett 6 pont. Idegenben 1-1-1 a mutatójuk, az Osasunánál nyertek, San Sebastianban ikszeltek, Sevillában pedig kikaptak Leo Baptistaoék. A leállás előtt kétszer játszott hazai környezetben a társulat: a Celtától kikapott, a Villarreallal ikszelt, ám gólt nem szerzett. Idegenben eddig mindhárom alkalommal betaláltak viszont Javi Fuegóék. Most egy bekk és egy csatár nem lesz bevethető a csíkosaknál.
Az Espanyol vendégként jó lehet egy találatra, ám ez lehet, hogy nem lesz elegendő a pontszerzéshez a Kanári-szigeteken. A találatokban van érték, három gólra merünk fogadni!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik