Hírek

Könyves egykori csapata ellen készül

A Debrecen támadójának különleges érzés lesz ismét Pakson futballozni.

Háromhetes bajnoki szünet után folytatódnak a küzdelmek az NB I-ben. A debreceniek hivatalos holnapjukon szólaltatták meg Könyves Norbertet, aki korábban a soron következő ellenfélnél, a Paksnál futballozott.
– Úgy gondolom, egyre jobban kezd összeszokni a csapat, remélhetőleg ez jó eredménnyel is párosul, és azt az oldalunkat mutatjuk majd, amely elvárható – kezdte Könyves Norbert. – Az elmúlt két hétben kemény edzéseket vezényelt nekünk a szakmai stáb, próbáltunk minél jobban felkészülni az előttünk álló megmérettetésekre. Sajnos a tegnapi tréningen szenvedtem egy kisebb sérülést, Balogh Janival ütköztem össze, de szerencsére nem súlyos, így tovább folytathatom a munkát.

– Két és fél évet töltöttem el Pakson. Jól éreztem magam, kellemes emlékeim vannak arról az időszakról, hiszen az eddigi leggólerősebb szezonomat játszottam ott, tíz gólt szereztem. Másfél év telt el, mióta eligazoltam, különleges érzés lesz ismét ott játszani. Egyértelmű, hogy csakis a győzelem az elfogadható a számunkra, de nem szabad a tabellán elfoglalt helyükből kiindulni. A Paks egy jól védekező csapat, amely kontrákra játszik. Erre mindenképp figyelnünk kell, de ha fegyelmezetten futballozunk, és mi szerezzük meg a vezetést, megnyerhetjük a meccset – zárta gondolatait.

Olvasói sztorik