Hírek

Olasz gólváltás

Carpi-Pisa Mindkét fél betalál: IGEN!

A két újonc találkozójától gólváltást várunk!
A Carpa tavasszal még az élvonalban küzdött, ám kiesett, így Fabrizio Castori együttese most a visszajutás céljával vágott neki a Serie B-nek. A piros-fehérek hat fellépésen 9 egységet gyűjtöttek, otthon még veretlenek (1-2-0), a legutóbbi három mérkőzésén veretlen maradt. A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakvezetés dolgát.
A Pisa a harmadik ligából jött, és a kékek eddig remekül teljesítenek. Gattuso mester alakulata 11 ponttal a 4. pozícióban tanyázik, idegenben eddig kétszer remizett, egyszer pedig kikapott. A pisai védelem a legjobb, eddig mindössze kétszer mattolták, igaz, a támadósor nem brillírozik, Vernáék eddig négyszer voltak eredményesek. Idegenben még nem sikerült gólt lőniük, viszont mellettük szól, hogy négy bajnoki óta őrzik veretlenségüket. Egy belső védő sérüléssel küzd, ő kihagyja a mai mérkőzést.
Eddig négyszer találkozott egymással a két alakulat, és mindannyiszor megzörrent mindkét háló. A pisaiak góltalan sorozata előbb-utóbb megszakad, viszont a Carpi is jó eséllyel beköszön saját közönsége előtt. Tippünk így: mindkét csapat szerez gólt!

Olvasói sztorik