Hírek

Angol kupa, spanyol bajnoki

Ma Liverpoolba és Sevillába látogatunk el.

Everton-Norwich +2.5!

A Ligakupában gólokat várunk ma este a Goodison Parkban.
Az Everton Ronald Koemannal a kispadon valósággal szárnyal. A kékek a bajnokságban 5 fellépést követően 13 egységgel a 2. helyen állnak, a Goodison Parkban a Tottenhammel remiztek, verték a Stoke Cityt és a Middlesborought. Összesen már 10 találatot számlálnak a liverpooliak, Lukaku remek formát mutat, a belga center négy találata mellett egy asszisztott is kiosztott már. A Ligakupában a Yeovillal találkoztak Mirallasék az első körben, akkor magabiztosan 4-0-ra nyertek. A keretben Besic, Browning és Mc.Carthy sérült.
A kanárik kiestek májusban a Premier League-ből, most céljuk a feljutás. Eddig jól is teljesítenek Jerome-ék, 17 pontjukkal a 2. helyen tanyáznak. 5-2-1-es mutatójukhoz 13-9-es gólkülönbség társul, over/under mutatójuk 5/3. A formájuk remek, három bajnokit nyertek meg sorozatban, szombaton a Nottingham otthonában hátrányból fordítottak a sárga-zöldek. A Ligakupában Coventryt 6-1-re páholták el Dorransék. Ma Alex Neil menedzser egy középpályásra és egy támadóra nem számíthat sérülés miatt.
Mindkét együttesben lesznek változások a hétközi kezdőcsapatokat illetően. A találkozó esélyese a szárnyaló Everton, ám a gólokban is érdemes gondolkodni. Mi a +2-5-ös opciót favorizáljuk…

Sevilla-Betis 1-es és +2.5!

A városi rangadón hazai sikert és találatokat várunk!
Jorge Sampaoli vezetésével nem megy rosszul a piros-fehéreknek. A nyáron a keretben is volt változás bőven, így a dél-amerikai szakembernek volt feladata. A La Ligában mindkét hazai fellépésén győztek Vitolóék (Espanyol, Las Palmas), idegenben pedig két remi jött össze Ramiéknak (Villarreal, Eibar). Jelenleg 8 pontjukkal az 5. helyen állnak. A BL-ben a Juventus otthonában kapott gól nélkül hozták le a kilencven percet Sarabiáék (0-0). A támadójátékuk erős és hatékony a La Ligában, különösen a Ramon Sanchez Pizjuanban: két tétmeccsen 8 találatot vertek Ben Yedderék. A keretben Trémoulinas, Nasri, Soria és Krohn-Dehli sérült.
A Betis 5 egységnél jár, idegenben a Camp Nouban nagyon kikapott (6-2), a Mestallában viszont nyert (Valencia 2-3). Gustavo Poyet együttese pénteken 2-2-re végzett otthon a Granadával – értékes pontokat elhullajtva. Most a 10. pozíciót foglalják el, gólkülönbségük 7-10, tehát a védelem finoman fogalmazva sem atombiztos. A zöld-fehéreknél is lesznek fontos hiányzók, Sanabria, Jonas Martin, Alex Martinez sérült, Daniel Gimenez kapus pedig eltiltását tölti majd.
A városi derbi mindig különleges ütközet, az elmúlt években a Betis-drukkerek nem igazán ünnepelhettek. A Sevilla erősebb kerettel rendelkezik, és otthonában nagyon félelmetes. Ma is a házigazda sikerét várjuk, emellett pedig még gólokra is fogadunk. A tippünk így néz ki: 1-es és +2.5!

Olvasói sztorik