Hírek

Hazai és gólok!

Ma egy holland és egy spanyol mérkőzésnek jártunk utána...

Maastricht-Ajax 2 +2,5!

A holland másodosztály rangadóján gólokkal kalkulálunk!
Jó kis meccsre van kilátás a De Geusselt-ben. A A háziogazda 6 fellépést követően 11 egységével az 5. helyen állomásozik. Otthonában az Osst verte a Venlótól kikapott. A formája jó, három győzelem után az FC Eindhovennél remiziett a hét elején. Az over/under statisztikája 5/1, gólkülönbsége pedig 12-8. Friss sérülés nem nehezíti a szakvezetés dolgát.
Az Ajax junior alakulata remekül teljesít az idei kiírásban. Marcel Keizer fiai a 2. helyről várják a folytatást, 13 pontjuk van, 6 bajnokin 4-1-1-es mutatót hoztak össze. A gólkülönbségük 21-9, over/under mérlege 5/1. A formája egészen biztató, a hét elején 7-1-re verte az Achilles 29-et. A nagycsapatba lesznek visszajátszók, egy középhátvéd sérült, de összességében erős kerettel utazik az amszterdami alakulat Maastrichtba.
A támadófociról szól majd ez a találkozó, három találatot biztosan összehoznak majd a felek. Tippünk így: +2.5!

Betis-Granada 1!

A zöldek otthon tarthatják a pontokat ma este!
A sevillai klubnál nagy változások történtek a nyáron, Gustavo Poyet személyében új szakvezető érkezett a Benito Villamarinba. A keretben is volt mozgás, a távozók és az érkezők listája is tekintélyes. A bajnoki rajt nem igazán sült el jól, bár a Camp Nouban azért egy gárdának sem könnyű. Ruben Catsróék 6-2-re kaptak ki Messiéktől. A következő fordulóban otthon a Depor ellen csak egy vérszegény ikszre futotta Alegriáék erejéből (0-0), majd jött a valenciai túra. A Mestallában Joaquinék kétgólos előnyre tettek szert, majd emberelőnybe is kerültek Durmisiék. A denevérek ugyan kiegyenlítettek, de a rutinos Ruben Castro bevitte a minden eldöntő harmadik találatot. A keretben minden csapatrészben van egy-egy hiányzó, a legérzékenyebb veszteség Sanabria elveszítése, az AS Romától igazolt támadó továbbra sem bevethető.
A Granada az átigazolási időszakban inkább gyengült, sem mint megerősödött. Az új szakvezetőnek, Paco Jemeznek nem lesz egyszerű dolga, hiszen Success, Ruben Rochina, Jhon Córdoba, El-Arabi és Diego Mainz is elhagyta a déli együttest. Az érkezési oldalon nem találunk nagy nevet, úgyhogy a csíkosakra ismételten nehéz esztendő vár… A bajnoki rajton 1-1-re végeztek a Villarreallal, első fellépésén beköszönt az AS Romától érkezett Ponce, utána viszont nagyon megszórták a piros-kék-fehéreket a szigetlakók (Las Palmas 5-1). Legutóbb az Eibar nyert nála, pedig emberelőnyben focizhattak Bogáék több mint egy órán keresztül. A szakvezetés egy védekező középpályára nem számíthat sérülés miatt.
A nyáron meggyengült Granadának nagyon nehéz éve lesz, és azt gondoljuk, hogy a Betis otthonában sem sikerül a pontszerzés Titóéknak. Tippünk így: 1-es!

Olvasói sztorik