Hírek

Bajnoki és BL-gólok

Ma Ausztria és Anglia a célállomás...

Manchester City-Mönchengladbach +2.5!

Gólokkal kalkulálunk a német gárda manchesteri vendégjátékán…
Kirobbanó formában futballozik a hazai alakulat. A nyáron tovább megerősített brigádot (Sane, Bravo, Nolito, Stones, Gündogan) immár Guardila irányítja, és a katalán szakember eddig remekül teszi a dolgát. A BL-ben simán jutottak a főtáblára, a bukaresti Steaua nem tudta megszorítani a kékeket. A Premier League-ben megnyerték De Bruyne-ék mind a négy bajnokijukat, szombaton városi rangadón értek el fontos három egységet az Old Traffordon (1-2). Az alakulat egyben van, ugyanakkor figyelemre méltó adat, hogy valamennyi bajnokiján kapott gólt. A keretben Gündogan sérült, Toure nem bevethető, Agüero viszont a BL-ben szerepelhet.
André Schubert alakulata májusban a 4. helyen zárt, a BL-főtábláért a Young Boys-zal meccseltek a zöld-fehér-feketék, és magabiztosan vívták ki a továbbjutást. A bajnokságban felemás nyitányt produkáltak Hazardék: előbb otthon nyertek a Leverkusen ellen, majd kikaptak Freiburgban. Mindkét ütközetben jött az over opció, rúgtak, de kaptak is gólt Raffaelék. A védelemben Alvaro Dominguez biztosan kihagyja a kilencven percet, Doucoure (bekk) és Drmic (csatár) bevetésére is csekély az esély.
A Gladbach igaz gólos csapat: a védelme sebezhető, ugyanakkor támadásban veszélyes gyors játékosai révén. A City a találkozó esélyese, de a gólokban inkább érzünk értéket. Három simán összejöhet. Tippünk így: +2.5!

Lask Linz-Horn +2.5!

Gólgazdag meccsen tartja otthon a három pontot a listavezető.
Nyolc fordulót követően az élről várja a folytatást a házigazda. A linziek 19 egységig jutottak, hazai pályán eddig mindhárom mérkőzésüket behúzták, gólkülönbségük 7-1. Oliver Glasner fiai öt győztes mérkőzést húzott be zsinórban, legutóbb idegenben nyertek 3-2-re. az over/under mutatójuk 6/2. A keretben egy kapus, egy támadó és egy balbekk sérült.
A Horn 7 pontjával csak a 8. helyet foglalja el a tabellán. Az idén tavasszal kinevezett japán Masanori Hamayoshinak muszáj lesz kitalálni valamit, hogy végre idegenben is jobban menjen a kék-fehér seregnek: 0-1-3-as sorukban annyi mindössze a pozitívum, hogy az iksz jött össze az utolsó túrán. Pénteken fontos kiesési rangadót nyertek meg Sulimaniék a Wacker Innsbruck ellen: a 2-1-es végeredmény már az első játékrészben kialakult, a házigazda bő egy órát emberelőnyben játszhatott. Gólokból nincsen hiány a Horn mérkőzésein sem, over/under statisztikájuk 6/2. A keretben a középpályán lesznek hiányzók, két balszélső és egy irányító is sérült.
A Lask a mérkőzés esélyese, a listavezető sikerét is várjuk, ugyanakkor a gólokban nagyobb az érték. Tippünk így: +2.5!

Olvasói sztorik