Hírek

Hammarby-Örebrö

Hammarby-Örebrö +2.5!

A két gólerős együttes találkozójától mi egyebet is várhatnánk, mint találatokat…
20 fordulót követően 25 egységével a 9. helyről várta a játéknapot a hazai együttes. A zöldek jó formának örvendenek, július közepe óta nem kaptak ki. Érdemes kiemelni, hogy augusztus végén két rangadót is vívott a brigád: otthon elverték a Göteborgot, az AIK-tól pedig értékes iksszel tért haza. A nyáron erősödött az együttes, egy gólerős támadó érkezett a Sundsvalltól. A Tele2 Arénában 4-4-2-es a mérlegük, ehhez 19-15-ös gólkülönbség társul. Az over/under statisztikája 12(8. Nanne Bergstrand vezetőedző egy belső védőre és egy középső középpályásra nem számíthat sérülés miatt.
Az Örebrö 33 pontjával az 5. volt a forduló előtt. A piros-zöld-feketék szeszélyesen zárták a nyarat, vereségek és győzelmek váltakoztak egymás után. A klub megerősítette a keretet, elsősorban a támadószekcióba érkeztek új arcok a nyáron, akiket Alexander Axén szakvezető már be is épített a csapatba. Idegenben is veszélyes ellenfél az Örebrö, mérlege 5-1-4, gólkülönbsége a túrákon 19-14 – figyelemre méltó adat 10 összecsapáson. 13-szor játszottak Sköldék olyan mérkőzést, amelyen született legalább három találat. A keretben egy balbekk sérült immár hosszú ideje.
Az egymás elleni összecsapásaik rendre eseménydúsak voltak az elmúlt esztendőkben, tavasszal az Örebrö 3-2-re nyert otthon, a tavalyi kiírásban mindkét párharcot a jelenlegi vendégek nyerték 2-1 arányban. Ma is a találatokban bízunk, hármat csak összehoznak a fiúk. Tippünk így: +2.5!

Ajax 2-Achilles 29′ +2.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik