Hírek

Játékosok és szurkolók is ütötték egymást a magyar bajnokin

Először csak a játékosok, majd a nézőtérről berohanó nézők is nekiestek az Egri Sportcentrum SE játékosainak az átányiak részéről a hétvégén rendezett megyei III. osztályú mérkőzésen – írja a heol.hu.

Ezek után nem is csoda, hogy a játékvezető 2–2-es állásnál félbeszakította a találkozón, ami így csupán 43 percig tartott Kömlőn, ahol albérletben házigazda az Átányi SE, mivel saját pályáján nem áll rendelkezésre öltözőépület. A botrányt az váltotta ki, hogy az egriek balhátvédje, Sztankó Zsolt becsúszva, szabályosan mentett – a beszámoló szerint – szögletre Nagy Márkkal szemben.

A hazai labdarúgó azonban olyannyira zokon vette a becsúszást, hogy a földről felpattanva ököllel többször megütötte Sztankót. Ezt követően az átányiak részéről többen is odaszaladtak a két játékoshoz, s közülük a vendéglátóktól Berkes Ádám megütötte az egri Csepcsányi Gergőt. Több se kellett a nézőtéren helyet foglalóknak, akik betódultak a játéktérre és szintén hevesen csapkodtak, miközben a Sportcentrum labdarúgói próbálták védeni magukat.

A sípmester és asszisztensei, valamint a rendezők is igyekeztek nyugalomra inteni mindenkit, ám a néhány perc alatt lejátszódott eseménysornak azzal lett vége, hogy a bíró lefújta az összecsapást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!