Hírek

Öt perc alatt eldőlt a meccs, az U19-es válogatott kikapott Izraeltől

Ellenfelünk már az első percben vezetést szerzett, öt perc után pedig már kettővel ment.

Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő U19-es válogatott péntektől hatcsapatos nemzetközi tornán vesz részt Szerbiában, ahol először Izrael legjobbjai csaptak össze a mieinkkel. A fiúk sajnos az öltözőben maradtak, az izraeliek már az első percben vezetést szereztek egy szögletből, az ötödik minutumban pedig – ismét egy sarokrúgást követően – megduplázták az előnyüket. Nem úsztuk meg ennyivel, nem sokkal a nagyszünet előtt jött a harmadik izraeli találat – a második játékrészben már nem változott az eredmény. Német Antal csalódottan értékelt a lefújás után:

– Sajnos az első öt percben eldőlt a mérkőzés, a két kapott gól után nehéz volt visszajönni a meccsbe, megfogta a játékosokat a rossz kezdés. A második félidő jobb volt, domináltunk, nyomás alá helyzetük az ellenfelet, de hiányzott az átütő támadójáték ahhoz, hogy szorossá tegyük a meccset – mondta a szövetségi edző.

A magyar válogatott szombaton az izraelieket 2-1-re legyőző Ukrajna ellen folytatja a tornát.

Magyarország – Izrael 0-3 (0-3)

Magyarország: Vajda Dániel – Szilágyi Zoltán, Patik Márton (Szalai András, 46.), Nagy Zsombor, Gergényi Bence – Vogyicska Bálint, Lustyik Levente (Szabó Bence, 75.) – Kovács Dávid (Tömösvári Bálint, 65.), Tóth Máté (Bíró Bence, 46.), Bíró Ákos (Takács Ronald, 46.) – Dragóner Filip (Kamarás György, 65.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik