Hírek

Gólok a francia kettőben

Nem lesz unalmas a rangadó...

Sochaux-Brest +1,5!

Megtörik a hazai átok, végre gólt lőhet a Sochaux…
A Sochaux 4 mérkőzés után 8 egységgel a 7. helyen áll a francia másodosztályban, még veretlen, de mindkét sikerét vendégként aratta, hazai környezetben kétszer is 0-0-ra végzett. A formája biztató, a Ligakupában is sikerrel vette az akadályt, épp mai ellenfelét búcsúztatta 2-0 arányban. Albert Cartier vezetőedző egy rutinos csatárára nem számíthat sérülés miatt.
A Brest áll a tabella élén, 10 pontja van, és leszámítva a kupabotlást, remek szériát fut. Az első játéknapon remizett, aztán már csak nyert – háromszor. Idegenben 3-0 a gólkülönbsége, 0-0 és 0-3 a két eddigi eredménye. Az előző szezonban a támadójáték döcögött, 38 fellépésen mindössze 34-szer volt eredményes a társulat. Az idén mér nyolc gólt vertek Griugiék. A szakmai stáb a komplett keretre számíthat, a kupameccsen kiállított bekk is bevetésre kész.
A francia másodosztályban nem jellemző a sok találat, viszont ezen a mérkőzésen kettőt azért csak összehoznak a felek. A Sochaux még nem rúgott gólt otthon, a Brest még nem kapott idegenben. Mindkét sorozat megszakadhat akár… Tippünk így: +1.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik