Hírek

Ugrai vírusfertőzés miatt dőlt ki, gyógyulnak a DVTK sérültjei

Több játékos küszködik jelenleg kisebb-nagyobb sérüléssel Diósgyőrben. A klub honlapjaFuhrmann Eszter fizioterapeutát kérdezte arról, hol tartanak a labdarúgók jelenleg a rehabilitációban.

Ugrai Rolandnak 20-30 perc játék után a medence körüli izmokban voltak komoly fájdalmai, ezért nagyon sok vizsgálaton esett át az elmúlt hetekben. Kiderült, hogy nála egy vírusfertőzés okozta a medence körüli izmokban visszatérő fájdalmat. Jelenleg antibiotikumos kezelést kap, a felügyeletünk alatt könnyített edzéseket végez, ha minden a terveink szerint alakul és teljesen panaszmentes lesz, akkor hamarosan csatlakozhat a csapathoz.

#DVTK #football #training #rehabilitation #UgraiRoland #ilovemiskolc

DVTK (@dvtkinstagram) által közzétett fénykép, 2016. Aug 24., 01:03 PDT

Eperjesi Gábor nagyon jól reagált a kezelésekre, hamar lement a duzzanat a bokájáról, már a végén járunk a rehabilitációnak. A héten már elkezdheti a közös munkát a társakkal is.

Szabó I Balázsnak is gyulladásos problémája volt. A combhajlító izmában jelentkezett fájdalom, miután az MRI, a röntgen és az ultrahang is negatív volt, ezért tovább kerestük az okot. Fogászati beavatkozásra volt szükség, amit egy szájsebész végzett el. Ezen a héten a varratot is eltávolítják, és ő is munkába tud állni.

Dejan Karant gerincgyógyászati központba küldtük vizsgálatra, jelenleg a fájdalmait egy erős gyulladáscsökkentő infúziós kezeléssel igyekszünk enyhíteni. Ez a kezelés egy hétig tart.

Ternován Patriknál is s derékfájdalmakról beszélhetünk, és nála is kipróbáltuk az infúziós kezelést Miskolcon. Sajnos neki egy olyan problémája van a csigolyái között, ami műtéti eljárást igényel. A kezeléssel egy fél évig tünetmentes lehetne, de ha nem stabilizálják az érintett részt, akkor újra jelentkezni fog a fájdalom. A műtét után a csontosodást meg kell várni, egyelőre nem lehet tudni, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, várhatóan több hónapot ki kell majd hagynia. Most a legfontosabb, hogy az operáció során minden rendben legyen, a rehabilitációról majd utána tudunk beszélni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik