Hírek

Német, norvég egyeztetés a magyar fociról

A Videoton szakvezetője a válogatott mesterétől gyűjtött információkat Telkiben.

Henning Berg, a Videoton FC vezetőedzője is megtekintette a válogatott szerda délelőtti fizikai felmérését, és Bernd Storck szövetségi kapitánytól gyűjtött információkat a nemzeti csapat felkészítéséről – olvasható az MLSZ hivatalos Facebook oldalán.

Mint ismert, Bernd Storck szövetségi kapitány 17 játékost hívott meg a hétfőn kezdődő telki összetartásra. Közülük heten tagjai voltak az Európa-bajnokságon szereplő válogatottnak, öt olyan fiatalt találunk a névsorban, akik még szerepelhetnek az U21-es korosztályos válogatottban, és érkeznek Telkibe abszolút újoncok is, akik a bajnokságban nyújtott teljesítményükkel szolgáltak rá a meghívóra, mint például a diósgyőri Bognár István és a kispesti Eppel Márton, illetve ismét a többiekkel készül a Videoton FC támadója, Kovács István.

A Telkiben készülő keret

Kapusok: Nagy Gergely (Vasas), Kovácsik Ádám (Videoton), Dibusz Dénes (Ferencváros).
Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Botka Endre (Budapest Honvéd), Korcsmár Zsolt (Vasas), Kálnoki-Kis Dávid (Újpest), Lang Ádám (Videoton), Korhut Mihály (DVSC), Hangya Szilveszter (Vasas).
Középpályások: Vida Máté (Vasas), Elek Ákos (DVTK), Bognár István (DVTK), Nagy Dominik (Ferencváros), Kovács István (Videoton).
Támadók: Csiki Norbert (Gyirmót), Böde Dániel (Ferencváros).
Olvasói sztorik