Hírek

Gólos kedd!

A BL-ben és az angol Ligakupában is találatokra vadászunk...

Roma-Porto +2.5!

A farkasokat várjuk a BL-főtáblájára, de azért ehhez lesz egy-két szava a luzitánoknak is…
A Roma egyben tartotta csapatát, sőt, még azért erősített is a nyáron, így optimistán várhatják a fővárosiak az idei szezont. Luciano Spalletti alakulata egy hete 1-1-es döntetlenre végzett az Estadio do Dragao-ban. Az első játékrészben szerzett vezetést egy öngóllal a talján brigád, aztán Vermaalen kiállítása miatt megfogyatkozva jöttek ki a második félidőre a farkasok. Az egyenlítés büntetőből jött össze a házigazdának – maradt az 1-1, amely nem rossz eredmény Perottiéknak. Dzekóék szombaton megkezdték a Serie A-s szereplésüket, ennek pedig az Udinese látta a kárát. Salahék 4-0-ra verték a zebrákat. A keret közel sem lesz teljes, Vermaalen eltiltását tölti, Rüdiger, Torosidis, Florenzi és a Mario Ruis pedig sérült.
A Porto az előző szezonban mindössze a 3. helyen végzett, így selejtezőre kényszerült. A kék-fehérek az idei bajnokságnak már Nuno Espírito Santo-val a kispadon vágott neki a pontvadászatnak, és eddig a ligában jól is mennek Brahimiék. Két meccs, két győzelem, a Rioa Ave és az Estoril adta meg magát Andre Silváéknak. A gárdának ma nem lesz egyszerű dolga, mert szinte győzelmi kényszerben kell pályára lépnie az Olimpicóban. A támadósor erős, sok kreatív játékos szerepel ebben a csapatrészben, ugyanakkor eszetlenül semmiképpen sem mehetnek előre a portugálok, mert azt Strootmanék kihasználhatják. A szakvezetés egy belső védőre nem számíthat sérülés miatt.
Az 1-1-es első mérkőzés után eseménydús visszavágót várunk. A Portonak kezdeményeznie kell, de ez az AS Roma ellen nem lesz egyszerű küldetés az olasz fővárosban. Az az érzésünk, hogy a rómaiak jutnak majd a főtáblára, ám a gólokban nagyobb értéket látunk. Három találatot összehoznak a felek, tippünk így: +2.5!

Peterborough-Swansea Mindkét fél betalál: IGEN!

A hattyúkra nem vár kellemes meccs az ABAX Stadium-ban!
Az angol Ligakupa második fordulójában már Premier League-ás alakulatok is bekapcsolódnak. A házigazda a League I-ban szerepel, ott középcsapat. Négy mérkőzésen két sikert és két vereséget könyvelhettek el a kék-fehérek. Grant McCann menedzser brigádja gólképes elől és hátul is, ezt nemcsak a bajnokságban, hanem a Ligakupában is bizonyította már. Az első kanyarban a Wimbledon ellen 3-2-vel lépett tovább a társulat. A csapatban egy ausztrál védekező középpályás bajlódik sérüléssel.
A Swansea győzelemmel kezdett az élvonalban, a fehérek 1-0-ra nyertek a Crystal Palace vendégeként, aztán viszont meglepetésre Walesben kaptak ki a Hull Citytől (0-2). Francesco Guidolin együttese posztokra igazolt a nyáron, a legnagyobb fogás Llorente szerződtetése volt a Sevillától. A hispán támadó néhány éve még a Juventusban szerepelt, azóta viszont nem jött ki neki a lépés. Eddig még Angliában sem talált be a center. Az olasz szakember szinte az egész állományra számíthat, és minden bizonnyal jó néhány peremember is lehetőséget kap a mai találkozón.
A Peterborough bátor futballja nem biztos, hogy továbbjutást ér majd, de hogy megnehezítheti a Swansea életét, arra jó esély van. A hazaiak miatt gondolkodunk elsősorban a mindkét fél betalál opcióban, amelyre 1.55-ért mindenképpen érdemes fogadni.

Olvasói sztorik