Hírek

Hazai és gólok!

Angliában hazait érzünk, Hollandiában pedig gólokat...

Manchester United-Southampton 1-es és +1,5!

A vörösök bekezdtek rendesen, és ma ott folytatják, ahol múlt vasárnap abbahagyták. Nyernek gólos mérkőzésen!
Jose Mourinho az elmúlt évek legerősebb United-jével vághatott neki az idei pontvadászatnak. A vörösök remekül erősítettek, Pogba, Ibrahimovic, Mkhitaryan és Eric Bailly egyaránt alapembere lesz majd a gárdának. A tavalyi bukdácsolás után tehát új szelek fújnak az Old Traffordon. A portugál stratéga együttese eddig jól mutatkozott be, megnyerte a Szuperkupát a Leicester ellenében, majd a Premier League első fordulójában a Bournemouth sem tudott megálljt parancsolni a száguldó vendégeknek – a vége 1-3 lett, Ibra meglőtte első gólját új csapatában. A keretben Cameron Borthwick-Jackson és Lingard sérült, ők még nem léphetnek pályára.
A szentek az előző kiírásban a 6. pozícióban zártak, ám ezúttal már nem Koeman mester ül a padon, hanem a francia Claude Puel. Változások itt is voltak a keretben, és inkább gyengült meglátásunk szerint a keret. Távozott Mane, Pelle, Wanyama, Juanmi és Gaston Ramirez, érkezett Höjbjerg, Redmond, Pied és Alex McCarthy. Az első játéknapon 1-1-re végeztek otthon a Watforddal, jó hír, hogy a Norwincból igazolt támadó, Redmond nyomban góllal mutatkozott be. Sérült Bertrand és Fonte, utóbbi szerepeltetésére van remény – elkelne a rutin a védelem tengelyébe.
Azt gondoljuk, hogy a manchesteri együttes megnyeri a mérkőzést. Emellett gólokkal is számolunk – legalább kettővel. Így máris 1.7 körül fizetnek az irodák, ebben már van érték. Tippünk így: 1-es és +1.5!

Excelsior-ADO Den Haag Mindkét fél betalál! +2.5!

A 3. forduló rangadóján (!) gólokkal számolunk!
Csak kevesen gondolták volna, hogy az Excelsior és az ADO is megnyeri mindkét bajnokiját. Az előző kiírásban a rotterdamiak a 15., a hágaiak a 11. helyen zártak. A házigazdánál váltás történt a nyáron a kispadon, Mitchell van der Gaag eddig olybá tűnik, jól nyúlt a kerethez. Az erősítések elsősorban a középpályára és a támadósorba érkeztek, az új fiúk közül többen egyből a kezdőcsapatban találták magukat. Az első játéknapon a Twenténél győztek Owusuék (1-2), majd otthon a Groningent fektették két vállra a piros-fehér-feketék (2-0). A Stadion Woudestein-ben tehát remek a hangulat, noha a keretben két kapus és egy védekező középpályás is sérüléssel bajlódik. A felállás ettől függetlenül nem változik, marad a bátor, őszinte futballra utaló 4-3-3-as hadrend.
A sárga-zöldek is új szakvezetővel, a montenegrói Zeljko Petroviccsal a kispadon vágtak neki a szezonnak, és a hágaiak is pozitívan jöttek ki a rajtból. Előbb lesimázták odahaza a Spatrát (3-0), majd meglepetésre nyertek a Vitesse vendégeként 1-2). Havenaarék menetelnek rendesen, támadójátékuk ötletes, a 4-2-3-1es felállás jól passzol a kerethez. A gárda gerincét rutinos focisták alkotják, és eddig jól működik a gépezet. Egy védő sérült, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll a rotterdami túra előtt.
Egy érdekes adatra bukkantunk: a legutóbbi 11 csatájuk alkalmával mindkét fél betalált, és 9-szer jött a +2.5-ös opció. Ma is erre a két esélyre hívjuk fel a figyelmet, mi ezekre fogadunk!

Olvasói sztorik