Hírek

Kameruni csatárért tett ajánlatot a Nikolicsot kiszemelő Hull

Kilencmillió fontot fizetnének Moukandjóért. Lesz-e hely a magyar támadónak?

Hetek óta kering a pletyka, hogy a Hull City érdeklődik a magyar válogatott kiváló formában lévő csatára, Nikolics Nemanja iránt. Az értesülés helyesnek bizonyult, mivel az egyeztetéseket néhány nappal ezelőtt Filipovics Vladan, a játékos ügynöke is elismerte.

Megegyezés egyelőre azonban nincs, és a játékos lengyel klubja, a Legia Warszawa BL-selejtező párharcának lezárultáig várhatóan nem is lesz, a Hullt azonban érthető módon szorítja az idő, hiszen a Premier League már elkezdődött.

A „tigrisek” talán éppen ezért nem várnak, hanem egy másik csatárért, a Lorient-ban játszó kameruni Benjamin Moukadjóért is ajánlatot tettek: angol értesülések szerint kilencmillió fontot fizetnének a tavaly 13 gólig jutó támadóért.

A bajnokság rajtját egyébként kitűnően elkapó – az első meccsen a Leicestert győzték le – Hull a májusban kivívott feljutás óta egyetlen egy játékost sem igazolt, ezért nem biztos, hogy nem lenne hely a keretben akár egyszerre Moukandjo és Nikolics számára is, de a korábbi Videoton-csatár esélyeit biztosan nem növelné egy vetélytárs érkezése.

A 27 éves Moukandjo már 32-szer szerepelt a kameruni válogatottban és tavaly nyáron igazolt a Lorient-hoz.

Olvasói sztorik