Hírek

Gólok és hazai!

Ma Hollandiába és Svédországba látogatunk el.

Ajax U21-Emmen +2,5!

A holland másodosztályban rendre potyognak a gólok – ma is ezt várjuk!
Az Ajax tartalékcsapata ezúttal Marcel Keizer vezetésével vág neki a pontvadászatnak. Az amszterdami fiatalok az előző kiírásban a középmezőnyben végzett, otthonában erős volt, szép számmal rúgta a gólokat, de kapta is. A keretben volt mozgás a nyáron, sok érkeztek az akadémiáról, viszont néhányan felkerültek a nagycsapatba. Egy belső bekk sérüléssel bajlódik, így vele nem számolhat a szakvezetés.
Az emmeniek is új szakvezetővel, Dick Lukkiennel a kispadon vágnak neki a szezonnak. A gárda májusban a 7. helyen zárt, vendégként nem igazán volt meggyőző. A csapatba tucatnyi új futballista érkezett, elsősorban a támadósorba. Az együttes védekezése nem állt még össze, ezt a felkészülési mérkőzéseken bebizonyosodott: nagyon sok találatot szedtek be a piros-fehérek.
A két alakulat hagyományosan gólgazda meccseket vívott egymással a közelmúltban. Ma is ezzel kalkulálunk, tippünk így: +2.5!

Hamlstad-Frej 1!

AZ élvonalra gyúró házigazda nem hibázhat hazai környezetben.
A kékek 35 egységgel a 2. helyről várják a folytatást. Az együttes célja a feljutás, eddig ennek megfelelően is teljesít. Jó formában van, és odahaza az egyik legerősebb a ligában (6-1-1). A védelme igazán rendben van, saját pályáján mindössze háromszor rezdült meg a hálója. A keretben nincs friss sérült.
A Frej 19 egységgel a 11. pozíciót foglalja el, a kiesés elkerüléséért harcol. Az alakulat nincs jó passzban, vendégként viszont azért egy-egy ikszre általában jó (1-4-3). A szakvezetés nem számíthat egy középpályásra, aki huzamosabb ideje sérült.
Június közepén nagy meglepetésre a sárgák nyertek 5-2-ra. Ma visszavág ezért a vereségért a Halmstad, és otthon tartja a pontokat. Tippünk így: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik