Hírek

A Vasas gólszerzője minden mérkőzést élvezni akar

Jevgenyij Pavlov tudja, hogy az angyalföldiek veretlenségi szériája nem a végtelenségig tart, de a továbbiakban is élvezni akarják a játékot.

Jevgenyij Pavlov jobb külső sarokkal elért bravúros gólja is kellett ahhoz, hogy a Vasas 15 év után újra legyőzze a Videotont idegenben. Az angyalföldi klub honlapjaennek apropóján készített interjút a gólszerzővel.

Egy gólpassz és egy gól az eddigi 3 mérkőzésen a mérleged. Nem rossz szezonkezdés.

– Egyszerűen csak boldog vagyok, hogy nyertünk megint, illetve az előző két fordulóban is. Emiatt gratulálok a teljes csapatnak és a szurkolóknak is köszönöm a fantasztikus biztatást. Mintha hazai pályán lettünk volna. Persze dupla öröm, ha góllal is hozzájárulhatok a sikerhez.

Háromból, három győzelem a mérlegünk. Ilyen kezdés utoljára tizenhét éve történt. Mi kell szerinted ahhoz, hogy a csapat a földön maradjon ezután is?

– Tudjuk, hogy ez nem folyhat a végtelenségig, viszont játszunk, élvezünk minden mérkőzést és ez segíti az amúgy is jó belső hangulatot a csapatban. Időnként persze szerencse is kell, ami tavaly nem állt mellettünk.

Az új felállásunkban középcsatárt játszol. Mennyiben más ez, mint ami az előző szezonban volt?

– Igen, új a taktikai felállásunk. A csapatnak, beleértve engem is, érdekes volt begyakorolni ezt a szisztémát is. Szeretek középcsatárt játszani, ez a kedvencem. Úgy érzem, hogy jobban tudok teljesíteni itt, mint a széleken. Örülök annak, hogy ebben a pozícióban segítségére lehetek a csapatnak.

Olvasói sztorik