Hírek

Gólváltás a Groupamában!

A DVTK látogat a zöld-fehérekhez...

Ferencváros-DVTK Mindkét fél betalál: IGEN!

A rangadón gólváltást várunk!
A tabella alapján egyértelműen a forduló rangadóját rendezik a Groupama Arénában. A zöld-fehérek ugyan kiestek a BL-ből, a honi pontvadászatban eddig száz százalékosak. 3-1-re verték a Halit, majd nyögve-nyelősen 1-0-ra a Kispestet. Böde jó formában futballozik, már három találatnál jár, viszont a IX. kerületiek összteljesítménye nagyon nem meggyőző. A védelem nem állt össze, Hüsing még nem bizonyította, hogy megérte leigazolni, és a rutinos Leandro is követett már el hajmeresztő hibákat. A kreativitás is hiányzik a Doll-legénység játékából – valami nem stimmel a Ferencvárosnál…
A DVTK két sikerrel indította a szezont, előbb a Vidinél, majd otthon az Újpest ellen fordítottak a piros-fehérek hátrányból. Mindkétszer 2-1-re diadalmaskodtak Horváth Ferenc tanítványai, és a győzelmekben oroszlánrészt vállalt Bognár István. A borsodiak szervezője három találat mellett egy asszisztot is kiosztott, tehát valamennyi miskolci gólból kivette a részét. Elekék lelkesen játszottak mindkét fellépésükön, és nem mellékesen jó néhány helyzetet is kidolgoztak.
A Fradi otthon esélyes, de azt gondoljuk, hogy Bacsáék nem bekkelni mennek a Groupamába. Egy találatra jók lehetnek a vendégek, de persze a hazaiak is. Tippünk így a gólváltás!

Olvasói sztorik