Hírek

Gyirmót-MTK

Gyirmót-MTK +2.5!

Az újonc gólos meccset játszhat a nemzetközi kupameccs miatt kissé fáradt fővárosiakkal.
A gyirmótiak utcahosszal nyerték meg tavaly az NB/II-es pontvadászatot – ennek tükrében különösen furcsa döntésnek tűnt, hogy Bene Ferencet elküldték a kispadról, s helyére az Amerikából hazatérő Urbányi Istvánt ültették. A keret valamelyest izmosodott a szünetben, érkezett Sallói, Nagy Olivér és Filkor, az első játéknapon az egykori korosztályos válogatott már szerepet is kapott. A Mezőkövesd elleni idegenbeli 2-2 nem rossz eredmény a sárga-kékekre nézve, hiszen vendégségből sikerült elhozni a pontokat. Ugyanakkor az is bebizonyosodott, hogy Lengyelék védelme könnyen zavarba hozható. A támadósorban a két Simon, Attila és András a múlt héten váltotta egymást, ma, ha úgy alakul az eredmény, akár egyszerre is pályára léphetnek. Az NB/II-ben 58 találatot termeltek Vassék, ma is képesek lehetnek a gólszerzésre, de mint említettük, a hátsó alakzat olykor könnyen hibázik.
Az MTK számára egyelőre nem indult jól a 2016/2017-es szezon. A nemzetközi porondtól már búcsúztak a kék-fehérek, Az Aktobén még túlverekedték magukat a fővárosiak, de a Gabala már nagy kihívást jelentett Besééknek. Aztán közben a bajnoki rajtot is bebukták Torghelléék: a Vasas tréfálta meg őket átmeneti otthonukban, Dunaújvárosban (0-1). A nyáron ismét gyengült némiképp Teodoru Vaszilisz alakulata, a trénernek megint csak a fiataloknak kell bizalmat szavaznia. Nem lepődnánk meg, ha az idei kiírásban nem a dobogóért küzdenének Beséék…
Azt gondoljuk, hogy a két gárda gólokban gazdag kilencven percet produkálhat Gyirmóton. A házigazda nekimehet az MTK-nak, ezt pedig a kék-fehérek kihasználhatják. A +2.5-ös opcióban van fantázia, mi erre fogadunk!

Olvasói sztorik