Hírek

Özil az Arsenalba csábítja a német csodagyereket?!

A Schalke 20 éves játékosa a City helyett választhatja az ágyúsokat.

A német válogatott csalódásként élte meg, hogy a franciákkal szemben alulmaradtak az Eb-elődöntőben. A Nationalelf játékosai egyelőre jól megérdemelt szabadságukat töltik: Mesut Özil a legfrissebb Instagram-képek szerint a Manchester City által régóta csábított Leroy Sané társaságában üti el az időt Kaliforniában.

A spekulációk a közösségi hálón megosztott fotók után gyorsan elejüket is vették. Sajtóhírek szerint a 20 éves német játékos, aki az Eb-n csak 11 percnyi lehetőséget kapott Joachim Löwtől, az Arsenálnál folytathatja pályafutását – Mesut Özil közbenjárásnak köszönhetően.

@leroysane19 által közzétett fénykép, 2016. Júl 15., 11:48 PDT


A Schalke tehetségét korábban a Manchester Cityvel hozták szóba, mivel Pep Guardiola még a Bayern edzőjeként, Németországban nézte ki magának a tehetséges szélsőt. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Sterling helyettese lehet a manchesteri alakulatnál.

A Schalke 04-nél a legutóbb szezonban már alapembernek számított Sané, akiért sajtóhírek szerint 45 millió eurót kérne a gelsenkircheni együttes. Kérdés, a City vagy az Arsenal lesz-e a befutó.

Olvasói sztorik