Hírek

Merénylet Nizzában: a futballsztárokat is sokkolta a terrortámadás

A játékosok a közösségi médiában emlékeznek meg az áldozatokról. Azt írják, szörnyű világban élünk...

Az egész sportvilágot megrázta a nizzai merénylet, melyben legalább 84 ember életét vesztette. A labdarúgók közösségi oldalaikon emlékeznek az áldozatokra.

Gareth Bale azt írja oldalán: „Ennek véget kell vetni. A gondolataim most Nizza lakosaival vannak.


A belga válogatott játékosa, Alex Witsel Twitter csatornáján azt írta: „A gondolataim az áldozatok családtagjaival és barátjaikkal vannak.”


A francia M’Baye Niang Insagram oldalán emlékezett meg az áldozatokról. Kiemelte, társaihoz hasonlóan ő is csak az áldozatokra és a gyászoló családokra tud gondolni.


A Rangers futballistája, James Tavernier legfrissebb tweetjében azt írja: „Micsoda borzasztó hírek! Együtt érzek a nizzaiakkal és a francia emberekkel. Szörnyű világban élünk…”


Aarson Ramsey-t is sokkolták a hírek: „Elszomorít, hogy ilyen szörnyű tragédia megtörténhet. Ennek véget kell vetni!”


A Real Madrid védője, Sergio Ramos lélekben a francia néppel van.


Az AS Roma is együtt érez az áldozatokkal:


A Barcelona friss igazolása, Lucas Digne összekulcsolt kézzel emlékezik az áldozatokra:

Előzmények:

A július 14-i francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékra érkezett tömegbe hajtott csütörtökön késő este egy teherautó Nizzában a parti sétányon. Meg nem erősített hírek szerint a kamiont egy 31 éves tunéziai származású férfi vezette. Legalább 84-en meghaltak, több mint 50-en megsérültek, 120-an kerültek sokkos állapotba, a Le Figaro szerint 18 ember állapota életveszélyes, 31-en súlyos sérülésekkel kerültek kórházba.

Olvasói sztorik