Hírek

Gólok Svédországban

A Malmö az Örebrőt látja vendégül.

Malmö-Örebrö +2.5!

A 13. forduló rangadójától gólokat várunk, nem is keveset…
A nyári szünet után folytatódik a svéd bajnokság is. Immáron a 13. fordulót rendezik, és a házigazdák teljesítményére egyelőre nem lehet panasz. 27 egységükkel vezetik a tabellát, hazai mérlegük imőozáns (5-0-1), összesített gólkülönbségük pedig 27-11. A leállás előtt nagy formát mutattak a kékek, négy mérkőzést nyertek meg zsinórban. A felkészülési találkozón is jöttek az eredmények, dán riválisait verték Allan Kuhn fiai. A keret nem lesz teljes, a középpályán és a támadósorban egyaránt lesznek hiányzók.
Az Örebrö is remek szezont fut. A társulat az előkelő 3. helyen töltötte a nyári szünetet. A sárgák 23 pontig jutottal, vendégségem 3-1-2 a mérlegük. A leállás előtt veretlenül húzott le egy hónapot, így tudta stabilizálni helyét a dobogón. A keretben egy középpályás sérült, egy pedig lebetegedett, velük nem számolhat a szakmai stáb.
A találatokról még nem szóltunk. A Mamőnek 27-11, az Örebrőnek 25-18 a gólkülönbsége, és mindkettejük over/under mutatója 9/3. Tavaly 2-2, előtte 3-2-re végeztek itt a Swedbank Stadionban a felek.
A hazaiak az esélyesek, de a gólokban jobban bízunk. Mi a +2.5-ös opcióra fogadunk!

Olvasói sztorik