Hírek

Döntetlent ért el a Kisvárda ellen Pintér Attila csapata

Kétszer hatvanpercnyi játékot követően sem sikerült egyik csapatnak sem a gólszerzés.

Felkészülési mérkőzés, július 6.

Mezőkövesd Zsóry FC – Kisvárda Master Good 0-0

Mezőkövesd, 350 néző, vezette: Kátai G.

Mezőkövesd Zsóry

I. félidő: Tujvel (Dombó) – Vági, Szeles, Devecseri, Gohér, Egerszegi, Tóth B., Bacelic-Grgic, Pauljevic, Strestik, Sós.

II. félidő: Dombó (Czuczi) – Polényi, Hudák, Dvorschák, Fótyik, Hegedűs, Nicorec, Baracskai, Orosz, Frőhlich, Molnár.
Vezetőedző: Pintér Attila

Kisvárda: Ivancsics (Lékai) – Izing (Szabó R.), Papucsek (Hidi), Vermes (Kornutyak), Vári (Lukács R.), Lucas (Fodor), Délczeg, Erős (Minczér), Szabó P. (Bartos), Rajczi (Karacs), Cseri (Lengyel).
Vezetőedző: Révész Attila

A tavalyi nagy rivális Kisvárda ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorozatát csapatunk – tudósít a Mezőkövesd honlapja. Az első félidőben – mindkét játékrész hatvan perces volt – a főként újonnan igazolt játékosokból álló csapatunk leginkább távoli lövésekkel veszélyeztette a várdai kaput, de volt néhány ígéretes beadás és szöktetés is, de ezeket a vendégek kapusa rendre megszerezte. Várdai részről kétszer is szemtől szembe álltak kapusunkkal a csatárok, de ezek a helyzetek kimaradtak.

A második játékrészben összeszokottabb csapatunknak már több gólszerzési lehetősége volt, főként Baracskai és Molnár játszott a kapura veszélyesen, utóbbit egy ízben éppencsak, hogy a 16-oson kívül tudták megállítani, gólhelyzetben. Támadónk egyik lövése centikkel kerülte a kaput, fejese pedig szintén közel járt a gólhoz. Gólt mégsem sikerült szereznünk, igaz, a vendégeknek sem voltak már nagy lehetőségei, így maradt a döntetlen a mérkőzésen.

Olvasói sztorik