Hírek

Bajnoki és Bl-selejtező

Ma van, ahol gólokkal számolunk, van, ahol nem...

Dundalk-Longford A hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? IGEN!

A listavezető fogadja a sereghajtót. A vendégek nem találnak be, ebben szinte teljesen biztosak vagyunk…
A címvédő száguld az újabb aranyérem felé, féltávnál már magabiztosan vezeti a bajnokságot. Jelenleg 43 egység áll a neve mellett, hazai környezetben 6-1-1-es mérleggel és 13-5-ös gólkülönbséggel. A formája nagyszerű, a hét végén a Derrynek hintettek egy ötöst vendégségben a fekete-fehérek. Az összesített gólkülönbsége 42-8 – 17 mérkőzésen. Stephen Kenny menedzser számíthat az alapcsapatára, így ott lesz center pozícióban a pénteken triplázó Mc. Millan is.
A Longford nincs könnyű helyzetben, 8 pontjával az utolsó az élvonalban. A brigád eddig egyetlen sikert könyvelhetett el, még az első játéknapon, azóta zömében kudarcok érték Gormanékat. Idegenben 1-3-4 a mérlegük, két vereségből érkeznek a mai ütközetre. Eltiltás miatt nem lesz teljes a keret, a piros lapot kapott középpályás pedig fontos láncszem.
A kér együttes mérlege nyomasztó Dundalk-fölényt mutat. Minden bizonnyal magabiztosan nyer a házigazda, de szerintünk úgy győz a bajnok, hogy gólt sem kap. Több mint négy esztendeje nem tudja bevenni a Longford a Dundalk kapuját. Ez a sorozat ne ma szakad meg…

Tre Penne-TNS +2,5!

Az első mérkőzésen a walesiek minimális előnyt tudtak csak szerezni – ma gólos mérkőzésen nyerhetnek vendégként is.
A Tre Penne a San Marinó-i bajnokságot nyerte meg, így formált jogot a BL-selejtezőn való indulásra. Az első ütközetben nagy meglepetésre 1-0-ás hazai vezetés után egyenlíteni tudtak Fraternaliék, ám az ikszet nem sikerült megtartaniuk, még az első játékrészben kialakult a 2-1-es végeredmény. Egy támadó megsérült az összecsapáson, ő ma biztosan nem lehet ott a többiekkel.
A The New Saints simán behúzta a bajnokságot Walesben, és a keret a nyáron sem gyengült. Craig Harrison együttese Skóciából igazolt a védelembe és a középpályára. A játékereje kétség kívül lényegesen nagyobb, mint aktuális ellenfeléé, ám az első mérkőzésen sok helyzetet puskáztak el Mullkanék. A pontvadászat majd augusztus közepén indul, de a nemzetközi szereplés miatt már egy hónapja edzésben van a társulat. A keretben nincs friss sérült.
A Tre Penne megtréfálta az első mérkőzésen walesi riválisát. Ma szerintünk helyre áll a világ rendje, és a TNS sikert arat. A mérkőzéstől gólokat is várunk, legalább hármat. Tippünk így: +2.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik