Hírek

Gólok a norvág ligában…

Találatokkal számolunk a mai bajnokin.

Strömsgodset – Aalesund +2,5!

A hazai együttes alaposan elverheti a kiesőjelöltet.
Folytatódik a bajnokság Norvégiában. A házigazda az 5. helyen “nyaralt” 23 egységgel, otthoni mérlege brutális: 6-1-0, ehhez 18-6-os gólkülönbség társul. A szünet előtt beleszaladtak egy vereségbe az ugyancsak élcsapatnak számító Odd vendégeként, és a meccsen nemcsak, hogy pont nélkül maradtak a piros-kékek, hanem két középpályás és egy támadó eltiltást érő lapokat szedett össze. A gárda így kissé tartalékos lesz, ugyanakkor Björn Petter Ingebretsen vezetőedző kellően mély kerettel dolgozhat, így pótolni tudja a hiányzókat.
Az Aalesund 12 ponttal a 12. helyen állomásozik, vendégként nem nagyon megy a társulatnak. 1-1-4-es a mérlege, és mindössze két gólt lőtt a túrákon (2-7). Az együttes a leállás előtt kezdett formába lendülni, három bajnokin maradt veretlen, és ebben a periódusban aratta egyetlen idegenbeli diadalát (Bodo 0-1). A keretben nincs eltiltott, és friss sérültről sem jelent meg információ a hivatalos honlapon.
A Strömsgodset erős kerettel rendelkezik, viszont három alapembere nem lesz bevethető. Az Aalesund május végén kezdett életjelet adni magáról… Nem merjük a hendis hazait behúzni, hanem a gólokat támadjuk! A házigazda otthon a 7 meccséből 5-suör játszott over kimenetelű találkozót. Ma is erre fogadunk, tippünk így +2.5!

Olvasói sztorik