Hírek

Gólok és szögletek!

Limerick-UCD +3.5!

Az ír másodosztály topcsapata rendesen megszórja ellenfeleit. Ma ugyan rangadó vár rá, de így sem lesz hiány találatokból…
A Limerick jó időben eldöntötte a legfontosabb kérdést a ligában: 14 fordulót követően 40 egységgel, 16 pontos fórral vezeti a bajnokságot. Hazai környezetben igazi mészárszékké varázsolta a Markets Field-et, mérlegük 6-1-0, gólkülönbségük pedig 30-7! A formájuk parádés, bár egyetlen ikszüket épp a legutóbbi hazai fellépésükön érték el a Drogheda ellen (2-2). Azóta viszont egy idegenbeli sikerrel ismét rátértek a helyes útra. A keretbe visszatérhet a házi gólkirály, aki a múlt héten már padozott.
Az UCD a rájátszásra hajt, 24 pontjával a 2. pozíciót foglalja el, de tömör a mezőny, így még bőven van motivációja a gárdának. Vendégségben is erős a brigád (4-1-2), és remek passzban érkezik a rangadóra: sorozatban négy bajnokit húzott be, közben pedig a kupában is továbblépett első osztályú ellenfelével szemben (Bray 4-3). A keretben egy középpályás sérült, vele nem kalkulálhat a szakmai stáb.
Az elmúlt években rendre nagyon eseménydús kilencven percet játszott egymással a két alakulat. Ma sem várunk mást, mindkét háló megzörrenhet, és reményeink szerint lesz legalább négy találat. tippünk így: +3.5!

Németország-Olaszország +9,5 szöglet

Akár Eb-döntőnek is elmehetne a találkozó, amelyet Kassai Viktor vezet majd. Az alsó ágon gyűltek össze az igazi nagyágyúk, a spanyolok és az angolok már hazautaztak, de a házigazdák még tartják magukat. A németek játékára eddig különösebb panasz nem lehet, a védelem az első meccsen volt ingatag, de akkor is sikerült lehozni kapott gól nélkül a mérkőzést, csakúgy, mint a többit. A támadójáték rendben van, a helyzetkihasználás annyira nem. Tippünket erre is alapozzuk, ugyanis nagyon sok támadást fejeznek be lövéssel Özilék, és a szlovákok elleni mérkőzést leszámítva jött a kornerekből a +9.5-ös tipp. Azon a találkozón sem Mölleréken múlt a dolog, egyszerűen Hamsikék képtelenek voltak mit kezdeni Humelsékkel, no meg olykor a labdával is. Az olaszok három győzelem mellett egy olyan kilencven percet buktak el, amelyen totális cseresorral léptek pályára, és tét sem nehezedett a játékosok vállára. A spanyolok és a belgák ellen bizonyították Éderék, hogy tudnak kontrázni, és a Conte-csapatra is jellemző, hogy igyekeznek lövéssel befejezni az akciót. A taljánok is rúgtak szép számmal kornert az előző mérkőzéseken, és ma is biztosan többször eljutnak majd Neuer kapujáig. Mindkét fél rendelkezik gyors futballistákkal, akik szintén közrejátszhatnak a szögletekben. A német szélsők pedig egy az egyben szívesen mennek rá a védelemre. Nem ragozzuk tovább, 10 szögletet tuti, hogy összehoz a két világklasszis alakulat!

Olvasói sztorik